Здраве и красота

Красивите български модели в календар за 2017 година

„Ивет Фешън“ представи новия си календар

15.12.2016г. / 17 45ч.
Мария Дуковска
Снимка: Васил Германов за Ивет Фешън

Снимка: Васил Германов за Ивет Фешън

Традиционно в края на годината, модна агенция „Ивет Фешън“ презентира новия си календар. Той е луксозно тематично издание, което се печата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Линда Еванджелиста, Стефани Сиймур, Кристи Търлингтън, Паулина Порижкова, Хелена Кристенсен, Синди Крауфорд, Татяна Патиц, Наоми Кембъл... Всеки един от тези топмодели, превърнали се в икони на стила, е уникална, забележителна, невероятно съблазнителна и сексапилна жена.

Носталгията по женствените супермодели от 90-те години, които по това време бяха същински музи, образец на подражание и идеал, инспирира екипа на „Ивет Фешън“ при създаването на новия им календар.

Кадрите отново са дело на модния фотограф Васил Германов. Пред фотообектива му застанаха едни от най-успелите модели на агенцията и новите лица, които вече кръстосват модните подиуми по цял свят – Ваня Билева, Нора Шопова, Екатерина Куцарева, Михаела Бориславова, Ванеса Тонова, Деси Савова, София Маджарова, Милица Борисова и Кристияна Петличка.

Стилист на фотосесията е Цветомир Горанов, косите на моделите са дело на коафьора Стоян Кънев, гримът на Гергана Иванова, а графичен дизайнер на проекта е Добромир Бъчваров.

Хубавиците на 90-те, не просто показваха облеклата на подиума, а с харизматичността си създаваха една малка вселена и допълваха по неповторим начин облечената дреха. Именно такава е идеята и на новото колекционерско издание. Момичетата на „Ивет Фешън“ са потънали в злато, те показват маниери, походка, бляскав стайлинг и дори начина, по който се усмихват е пленителен и заразяващ.

„Неустоима женственост и бляскав шик... Именно това е Ерата на 90-те години, която наложи еталон за стил, а лицата на супермоделите с харизма, обаяние и много настроение оставяха трайна следа във всеки един от нас. Надявам се всеки, който се докосне до нашия календар, поне за малко да си върне онова усещане за мода, женственост и красота от миналото“, споделя Ивет Григорова – собственик на агенцията.

Събитието беше подгрявано от попзвездата Михаела Филева и група Ice Cream. Отбраните гости бяха посрещнати от очарователната собственичка на модната агенция Ивет Григорова, дъщеря ѝ, актрисата и топмодел Луиза Григорова. А сред гостите бяха лорд Евгени Минчев, актьорът Башар Рахал, коафьорът Георги Петков и още много популярни личности.

Снимки: Васил Германов

Коментирай