Здраве и красота

Грижа със серумни перли за млада и сияйна кожа

За лифтинг ефект и възстановен контур на лицето

11.01.2017г. / 10 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: NIVEA

Снимка: NIVEA

Козметичният бранд Nivea продължава да е верен помощник на жените в борбата със стареенето на кожата и поддържането на нейния младежки, сияен вид. В семейството си от антиейдж продукти добави и иновативните серумни перли Nivea Cellular Anti-Ageза възстановяване на обема, които подпомагат възстановителните свойства на кожата.

Тези грижи за кожата съдържат най-ефективните съставки против стареене:

  • високо концентрирана хиалуронова киселина, която прониква дълбоко в слоевете на кожата;
  • колагенов бустър, активиращ производството на колаген – за подсилване на структурата на кожата;
  • креатин, който спомага за запазването на енергията на кожата и метаболизма на кожните клетки – за лифтинг ефект и възстановен контур на лицето.

Формулата на продуктите работи на клетъчно ниво, за да противодейства на видимите следи от стареенето, възстановявайки обема и еластичността на кожата от вътрешността.

Освен богатия комплекс от ценни съставки, тази грижа се отличава и с уникалната си текстура. Серумните перли се смесват с активен хидратиращ гел и непосредствено преди нанасянето им върху кожата се превръщат в свежо активиран серум, което допринася за най-пълноценно усвояване на съставките, съдържащи се в тях.

Грижата за кожата на лицето е от изключителна важност за жените на всяка възраст. Подарете си усещане за перлена мекота, възобновете еластичността на кожата и поддържайте свеж и младежки вид на лицето. За кожа, която е видимо подмладена и озарена.

Снимка: NIVEA

Коментирай
Свободно време