Здраве и красота

Серумът за лице на Refan получи награда за най-добър продукт

Неговите активни компоненти стимулират клетъчните функции

12.01.2017г. / 14 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: REFAN

Снимка: REFAN

Серумът за лице SNAIL PERFECTION на REFAN стана победител в категория „Българска козметика“ в класацията на сп. ОК! „BEST BEAUTY PRODUCTS 2016“. Ежегодната класация на списанието, определена като „най-красивата“ за изминалата година, събра на едно място селекция от експертни формули в няколко козметични категории.

Топпродуктите бяха избрани от българските почитатели на козметиката, които имаха възможност да гласуват за своите фаворити във Фейсбук и на редакционната поща на списанието. След края на гласуването и обобщаване на резултатите, серумът за лице SNAIL PERFECTION от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място, като изпревари останалите претенденти в категорията „Българска козметика“.

Козметичната серия SNAIL PERFECTION с екстракт от охлюви е едно от най-новите попълнения в портфолиото на REFAN. Пусната на пазара през 2016, тя бързо се превърна в истински хит заради безценните свойства на екстракта от охлюви, чийто активни компоненти стимулират клетъчните функции, засилват синтеза на протеини и регенерирането на кожата, забавят стареенето.


<iframe frameborder="0" height="360" scrolling="no" src="http://video2.ibg.bg/iframer/97438" width="640"></iframe>

Освен серума за лице, серията съдържа още дневен и нощен крем за лице, крем за ръце и крем за тяло, които правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана, подпомагат отделянето на мъртвите клетки и стимулират регенерацията на тъканите.

Козметиката SNAIL PERFECTION е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Наградата от „BEST BEAUTY PRODUCTS 2016“ идва при REFAN, след като по-рано през изминалата година популярният бранд убедително спечели първото място в категория „Козметика“ в класацията на българските потребители „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ за 2016 г.

REFAN заслужи приза Любима козметична марка с голяма преднина пред другите претенденти в категорията и стана един от участниците, получили най-висок потребителски вот.

Коментирай