Здраве и красота

Тайни за красота от океана

Козметиката на Thalion подмладява кожата с естествени съставки от дълбините на океана

17.03.2017г. / 13 33ч.
Аз жената
Снимка: Thalion

Снимка: Thalion

На изискан коктейл в столичен хотел бе представена иновативната серия за красота и младост – Ocean secrets на френската луксозна козметична марка Thalion.

Специално за представянето от Франция пристигна търговският директор на Thalion г-жа Улла-Пиа Улагадек, която сподели, че „След пет години усилени изследвания, френската луксозна козметична марка Thalion, е готова с иновативна серия продукти в Anti Aging терапиите, в салона и поддържането на ефекта у дома – Ocean Secrets.“

„Това е серия за взискателните към себе си дами, които очакват мигновени резултати, постигнати чрез съвременни технологии и научни изследвания.“, допълни г-жа Екатерина Тодорова, управител на Динамика 2000.

В ритуала за подмладяване Ocean secrets в салона, се използват специални молекули от кралиците на океана – перлите. Perles Marines d’Exception или Морските перли на младостта, са симбиоза от богатствата на морето, науката и лукса. Нежната им текстура буквално се разтваря върху кожата, за да образува подмладяваща и изглаждаща микромрежа, която чрез прецизно втриване запълва дори и най-видимите бръчки.

Втората стъпка от бюти протокола е маската от ново поколение – Algoplaste Nutri-Jeunesse. Благодарение на своите активни хранителни компоненти, тя действа като катализатор. Изпълва „сърцето“ на епидермиса с подмладяващите съставки и активира подхранването и регенерирането на кожата.

Базиран на три патентовани активни съставки и 100% дарове от океана, Le Serum се превръща в серумът, който не само запазва, но и възвръща младостта. Подходящ за всеки тип зряла кожа, той е доказано ефективен в борбата си с причините и последиците от стареенето на кожата. Освен това, е и изключително приятен за използване. Действието на ценните му активни елементи, започва веднага след като се нанесе върху епидермиса. Наблюдава се изглаждане на бръчките с ефект „отвътре – на вън“, укрепване на кожата и изравняване на тена. Това се дължи на патентованата активна съставка Collagenage 72, която действа в синергия с 3 молекули хиалуронова киселина и микропептиди, за да влеят заедно в кожата нова жизненост и блясък.

Глобалната подмладяваща грижа за кожата продължава с моменталния лифтинг ефект на „Архитектът“ – Le Cream. Регенериращият крем, който с меката си, копринена текстура, осигурява комплексно, мощно действие за несравними резултати в изглаждането на бръчките, стягането на кожата и повдигане на овала. Резултатите са налице само след четири седмици.

Една от тайните на Ocean Secrets са патентованите активни комплекси Collagenage 72 и Клетъчен страж HSP, извлечени от червените водорасли Calliblepharis jubata. Те се култивират в защитена от Юнеско екозона, в открито море, провинция Бретан, Франция. Именно там се наблюдават едни от най-неблагоприятните условия за живот на водораслите: висока амплитуда на приливи и отливи, континентално плато, скалисто крайбрежие и оптимална температура на водата. Понякога морските растения са подложени на екстремни условия (бури, силен вятър), в които те трябва да оцелеят. За целта, те произвеждат регенериращи и защитаващи молекули. Извлечени чрез сложни технологични процеси, именно те са основата на серията Ocean Secrets, а тяхната функция е предотвратяване на загубата на вода и апаптоза на кожата, и предпазване от UV лъчите.

Открийте Вашата тайна за младост с иновативната серия на Thalion – Ocean Secrets.

Коментирай