Здраве и красота

Минерална слънцезащита за комбинирана и мазна кожа

Кожата е защитена без излишно лъщене

22.03.2017г. / 10 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: BIODERMA

Снимка: BIODERMA

Едновременно чувствителна и силна, нашата кожа ни обгръща и защитава. Тя устоява на изсушаващия вятър и изгарящото слънце. Чувства нашите емоции и черпи ползите от слънцето. Кожата е най-големият ни съюзник, защитникът на нашето тяло. Ето защо BIODERMA се вдъхнови да намери биологични решения как дълготрайно да запази нейното здраве и красота.

Чрез наблюдение на естествените механизми на функциониране на кожата, брандът създаде нова категория слънцезащита с ефект на „непокрита кожа“. Новата гама Photoderm NUDE Touch – грижа за комбинирана и мазна кожа, има много висока, изцяло минерална слънцезащита с SPF 50+.

Нейната сетивна и ултралека текстура осигурява безупречен ефект на „непокрита кожа“ с кадифен завършек, изравнява тена, повишава сиянието на кожата и ограничава несъвършенствата.

Този продукт съчетава перфектен завършек с много висока степен на защита и едновременно с това по биологичен път ограничава несъвършенствата по кожата, благодарение на изключителната му технология.

Знаете ли, че всяка втора жена има мазна кожа и че мастната секреция се увеличава с 10% при всяко повишаване на температурата на кожата с един градус, което води до нежелано отделяне на себум и лъщене?

Характерно за комбинираната към мазна кожа е свръхпроизводството на себум в Т-зоната (носа, челото, брадичката), или по цялото лице. Това свръхпроизводство води до проблеми като лъщене, разширени пори, неравномерен тен, липса на сияние, а понякога и петна.

Дерматолозите препоръчват да се нанася слънцезащитен продукт, адаптиран за комбинирана и мазна кожа, за да се избегнат вредните ефекти на ултравиолетовите лъчи.

Ето защо дамите с тази специфика на кожата се нуждаят от слънцезащитен продукт, който ден след ден намалява прекомерното лъщене и несъвършенства по кожата и да има ултра сетивен грим ефект на „непокрита кожа“. И той е вече реалност.

Какви са предимствата на продукта?

  • Много висока дерматологична слънцезащита SPF 50+;
  • Биологично действие „Контрол на лъщенето“ с 8 часа матиращ ефект;
  • Идеално изравнен тен на лицето
  • Гладка кожа с подсилен блясък
  • Действия срещу несъвършенствата ден след ден.

Това е една еволюционна флуидна текстура, която се трансформира върху кожата и остава завършек като след пудра. Подарете си кадифена кожа под слънцето!

Снимка: BIODERMA

Коментирай