Здраве и красота

Дайте сила на красотата си

Подарете си иновация от Лиерак

30.03.2017г. / 15 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Lierac

Снимка: Lierac

Мисия: Иновация

Пионер в естетичната медицина във Франция, основател на Френското общество по естетична медицина и на първия медицински център за борба с целулита, създателят на Лаборатории Лиерак вярва, още от създаването на марката през 1975 г., че дермокозметиката е ефективна само когато съдържа много концентрирани и таргетирани съставки, заимствани от последните достижения в медицината.

Лаборатории Лиерак работят в тясно сътрудничество с научни институти, университети, медицински центрове и дори с Френския национален център за научни изследвания.

Лаборатории Лиерак, 40 години иновация в услуга на женската красота.

За всеки естетичен проблем има решение, както и комбинация от уникални активни съставки за видима и трайна корекция. За Лаборатории Лиерак красотата не означава младост. Марката разкрива женската красота именно като освобождава жените от напрежението, свързано с идеята за възраст.

Кожата вече не е враг, а напротив, тя разкрива вътрешната енергия и сила. Лаборатории Лиерак дават на жените инструментите, с които всяка от тях създава собственото си уравнение за красота.

Със своята революционна дермокозметика Лаборатории Лиерак създават красотата на утрешния ден.

Авангард в дермокозметиката

През борбата с бръчките, слънцезащитата, загубата на еластичност, неравномерния тен и дехидратацията, Лаборатории Лиерак предлагат целенасочени решения за специфичните проблеми на всяка жена.

От една страна, Лаборатории Лиерак черпят вдъхновение от биологията, за да вникнат надълбоко в механизмите на кожата, а от друга – от естетичната медицина, която включва дерматология, регенеративна медицина и други области в напредналата наука. Марката Лиерак е създала пълноценна екосистема за постоянни иновации, базирана на интегрираната й научна лаборатория и сътрудничества й с най-големите научни центрове.

“Откритията в напредналата медицина създават бъдещето на козметиката.“ – Доктор Трепо, експерт по регенеративна медицина в болница Едуард Ерио в Лион, Франция.

Оптимална ефективност

Стремежът към висока ефективност напътства всеки етап от създаването на формулите на Лаборатории Лиерак. Активните текстури водят до незабавни резултати, а експертните дермоестетични технологии оптимизират постигнатия ефект за видимо по-млада и сияйна кожа.

Терапиите на Лаборатории Лиерак действат в дълбочина, за да възстановят и предотвратят физиологичните изменения на кожата, като така дълготрайно заличават белезите на стареене от лицето и тялото.

Ефикасност, доказана с клинични тестове, проведени при дерматологичен контрол в период от 7 до 28 дни (в зависимост от продукта).

 

 Етичен подход

Лаборатории Лиерак са отдадени на идеята да не използват парабени, петрохимически производни, фталати или други алергенни субстанции.

Грижа и удоволствие

Още от създаването си Лаборатории Лиерак доказват, че високотехнологичните иновации и удоволствието могат да бъдат съчетани. Удоволствието да притежавате и използвате продукти в изключително женствени опаковки. Удоволствието да се докосвате до копринено нежни текстури и да усещате как леко се разтапят и попиват в кожата.

Удоволствието от благоуханните аромати, които ви пренасят на красиви и спокойни места. И най-вече, удоволствието да усетите кожата си обгърната от здраве, мекота и плътност. Ето защо жените на Лиерак дават сила на красотата си без да трябва да избират между ефективност и удоволствие.

Те сами създават най-добрите решения за своята кожа, като ежедневно комбинират мулти-корективни и специфични грижи, а чувствените качества на продуктите превръщат тази рутина в автентичен ритуал за красота и здраве. 

Коментирай