Здраве и красота

3 красиви прически за 10 минути

За да бъдем винаги забележителни

17.05.2017г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всяка дама иска всеки ден да бъде с красива прическа, която да не отнема много време, за да бъде направена, но която да ни прави забележителни. Има ли такава? Разбира се, и то не само една. Днес ще споделим с вас три идеи.

За първата оформете от косата две плитки. С помощта на пръстите си отпуснете малко плитките, за да не бъдат толкова стегнати и фиксирайте с лак.

След това изтеглете едната плитка назад и я фиксирайте с фибичка. Двете плитки трябва да се кръстосат. Подпъхнете краищата им, като ги скриете в останалата коса и ако е необходимо отново поставете секретни фибички. Накрая напръскайте с лак за коса.

За следващата прическа отново ще ви трябва да оформите две плитки, но да не са оформени встрани, а назад. Отново леко ги разпуснете и завържете веднъж, след което подпъхнете краищата им и фиксирайте с фибички. Ще се получи красив малък кок с плитки.


За третата идея вържете косата си на конска опашка. Освободете ластика от нея, но не изцяло, нека краищата ѝ останат фиксирани. Изтеглете една част от тях от ластика. Завийте и фиксирайте с фиби. Ще се получи красива прическа с повече обем и лежерно падащи коси.

Вижте и:

Прически „пролетна дъга“ (галерия)

Прически в стил бохо (галерия)

Полезна маска за лице с папая и мед

Снимки: Facebook

Коментирай