Здраве и красота

Да отслабнеш и да запазиш резултатите задълго? Лесно е!

Диетолозите препоръчват Vita Energy

01.06.2017г. / 06 40ч.
Михаела Лазарова
Да отслабнеш и да запазиш резултатите задълго? Лесно е!

Само дни остават до настъпването на астрономическото лято. Ето защо е важно да се погрижим за фигурата си и добрия външен вид. Вижте съветите на диетолог, за това как да отслабнете лесно и да запазите постигнатите резултати. 

Като специалист диетолог с 27 годишен стаж, съм запозната с много средства за борба с наднорменото тегло, започвайки от многостепенните диети и завършвайки с една единствена таблетка. Всъщност към всеки човек е нужен индивидуален подход. Няма хора с едни и същи изходни данни. Поради това, протеиновите шейкове Vita Energy станаха за мен истинско откритие.   

Те се отличават от другите средства, защото са подходящи за абсолютно всеки. Има определена норма белтъчини, мазнини, въглехидрати и микроелементи, без които не може да функционира нито един нормален организъм.

Протеиновите шейкове Vita Energy са пълноценна замяна на консумацията на храна. Продуктът е обогатен с всички витамини и минерали, от които се нуждае организмът на всеки активно живеещ човек.

Vita Energy утолява глада ви за дълго време и даже може да промени хранителните ви навици. Организмът се насища с по малко количество храна, от масата ви изчезват вредните продукти. Съставът на продукта бе разработен от едни от водещите израелски институти по храните.

Това е още една гаранция за качеството и ефективността на продукта. Природните витаминни комплекси са много по ефективни и полезни от химическите съединения. Моите пациенти приемаха това средство и получиха отлични резултати - 90%  от тях  загубиха от 10 до 15 кг от излишното си тегло само за месец.

Освен това никой от тях не се е ограничавал в храненето си, а много от тях не са посещавали и фитнес залите.

Коментирай