Здраве и красота

Вълшебна напитка за здраве с чесън и червено вино

Магическата рецепта прави чудеса с организма

09.10.2017г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки човек иска да е здрав и да се радва на дълголетен живот. Природните средства са много полезни в тази насока. Правилната комбинация от лечебни продукти стимулира функцията на вътрешните органи и прави организма устойчив на вредни влияния.

За да подсилите оздравителните механизми на тялото си, направете си магическо питие, с което да подсилите имунитета, да детоксикирате кръвта, да почистите кръвоносните съдове от плаки и да намалите холестерола.

Напитка за отслабване, действаща през нощта

Тази напитка съдържа две основни съставки: червено вино и чесън. Те са богати на вълшебни и полезни за здравето вещества, които обогатяват организма и го подсилват.

Каква е тайната на рецептата:

1. Нужни са ви 12 обелени скилидки чесън, които да поставите в стъклен буркан с плътно затваряща се капачка, както и ½ литър червено вино.

2. Поставете чесъна на дъното на съда. Залейте го с виното. Затворете капачката плътно.

3. Оставете буркана на слънчево място. Нека чесънът напои виното с полезните си вещества.

Напитка за облекчаване синдрома на раздразнените черва

4. Течността трябва да престои две седмици. На 12-ия ден приберете буркана на тъмно място.

5. Пийте от вълшебната течност по 1 чаена лъжица 3 пъти на ден в продължение на 1 месец. След това почивайте 6 месеца и повторете процедурата.

Магическата напитка има мощни противовъзпалителни, антибиотични и противоракови свойства. Тя убива бактериите и болестотворните микроорганизми. Отлична е срещу всякакви възпаления в меките тъкани, топи мазнините, дава енергия и прочиства организма от токсините.

 

Коментирай