Здраве и красота

Новата суперхрана – сурови барчета с ядки и плодове

Как да си я приготвите сами

19.10.2017г. / 16 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Все повече започваме да обръщаме внимание на това как се храним. Регулираме порциите си, но съобразяваме и какво включват те. В преходните периоди между сезоните се нуждаем от достатъчно витамини и минерали, за да подсилим имунната система. Затова здравословното хранене е от съществено значение.

Тъй като обичаме да хапваме десерти е важно да изберем онези от тях, които ще ни донесат повече здраве, енергия и няма да навредят на фигурата ни. Тогава се сещаме за здравословните сурови барчета, приготвени от разнообразни ядки и семена, които можем да си купим от почти всеки магазин.

Свързани статии

Едно барче ще утоли апетита ни за сладкиши, а и ще достави на организма ни достатъчно важни хранителни елементи и фибри. Вдъхновени от тези суперхрани, бихме искали да споделим с вас няколко здравословни рецепти, които да опитате.

Може да оформите витаминните комбинации под формата на барчета или бонбони, да ги сложите в красива кутия и да ги поднесете за подарък или да ги увиете в хартия за печене и да имате от тях, когато ви се хапва нещо сладко. Повече вижте в галерията ни.

 

Коментирай
Здраве и красота