Здраве и красота

Посетете изложение „Здраве и красота с натурални и биопродукти“

Ще бъдат презентирани ръчно произведени натурални продукти – сапуни, козметични масла, кремове

24.10.2017г. / 14 02ч.
Мария Дуковска
Посетете изложение „Здраве и красота с натурални и биопродукти“

От 1 до 4 ноември в Изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София, ще се проведе търговско изложение „Здраве и красота с натурални и биопродукти“.

Изложението има за цел да събере на едно място натурални и биохрани и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. Да покаже на всеки потребител вълшебните свойства на природата и продуктите, които могат да бъдат извлечени от нея, а от друга страна – магията на етеричните масла.

По време на изложението ще бъде представена серия продукти, които са на основата на пречистен екстракт от градински охлюв. Ще бъдат презентирани ръчно произведени натурални продукти – сапуни, козметични масла, кремове. Посетителите ще се запознаят с полезните свойства на аронията, лимеца, зеолита, етеричните масла. Ще има натурални продукти подходящи за родители и деца като сок от арония, домашни сладка и сирена. Ще пием заедно и по чаша здравословно кафе с гъба. По време на изложението ще разберем защо уредите за вибротерапия са доказали своята ефективност не само на Земята, но и в Космоса.

Очакват ви филми за здравословно хранене, натурална козметика, вносители на натурална козметика за кожата и косата, продукти и процедури за повече тонус и красота.

Не пропускайте да посетите изложение „Здраве и красота“ в изложбена зала ЦУМ от 1 до 4 ноември, работно време: 10.00 – 19.00 ч.

Вход свободен.


Страница на събитието: https://www.facebook.com/izlojeniezdraveikrasota/

 

Коментирай