Здраве и красота

Къде ще намерите огромно разнообразие от слънчеви очила и диоптрични рамки?

В най-голямата оптика в България – оptika.bg

28.02.2023г. / 14 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: Optika.bg.

Снимка: Optika.bg.

Огромна част от информацията, която научаваме е през очите и визуалния контакт. Това е водещата причина да сме прецизни и внимателни в грижата за зрението си. А това днес е много по-лесно, отколкото преди години, когато информацията за подходящите грижи е била значително по-оскъдна. Сега само с няколко клика е възможно да се запознаем с полезни съвети и препоръки как да се грижим не само за нашето зрение, но и за това на децата ни.

А още по-прекрасно е, че има места, на които можем да направим всичко необходимо за очите си: професионална консултация с експерт и модерна апаратура; избор на най-доброто решение за нас и децата ни като подходящи диоптрични очила или контактни лещи, очила за компютър и гейминг очила, спортни и слънчеви очила.

В София вече можем да посетим точно това място, което съчетава огромен асортимент от качествени и модерни очила, преглед на очите и консултация как да направим най-добрия избор за нас. Това място се казва Optika.bg и е създадено от екип от опитни специалисти, който поставя високи изисквания към първокласното и компетентно обслужване и прецизност при всеки очен преглед.

Оптиката разполага с 2 кабинета за рефракция, оборудвани с високоспециализирана апаратура Visionix, позволяваща цялостен и задълбочен очен преглед.

Къде се намира оptika.bg?

Оптиката  се намира на топ локация в центъра на София – пл. „Славейков“ 11. Мястото не е избрано случайно – то е в сърцето на столицата, в близост до някои от най-известните културни, образователни и развлекателни обекти в града.

Магазинът представлява най-голямата оптика в България, и то не само като търговска площ, но и като предлаган асортимент от марки и разнообразие на модели на достъпни цени. Върху площ от 1000 кв. метра, разгърнати на 3 нива, ще намерите 10 специализирани зони с всичко необходимо за вашето перфектно зрение.

Какви очила и аксесоари ще намерите в Optika.bg?

В Optika.bg са представени над 10 000 модела диоптрични рамки и слънчеви очила от световно известни брандове, ексклузивно представени и дизайнерски марки, както и специализрани спортни и детски очила.

Експертна консултация с модерна апаратура

Добрата грижа за очите включва редовни профилактични прегледи при специалист и подходящ подбор на очила. Optika.bg е мястото, на което ще получите професионална консултация. 

Прегледът се провежда с апаратура от най-висок клас, която гарантира точна и прецизна диагностика на вашето зрение. 

Удобен и модерен онлайн магазин

Ако сте много ангажирани, физически сте възпрепятствани да посетите магазина или просто обичате да пазарувате онлайн, от оptika.bg дават възможност за онлайн консултация със специалист и помощ в пазаруването и избора на подходящи очила. В сайта ще намерите и опция за запазване на час за преглед, съобразен спрямо вашия график.

В онлайн магазина може да разгледате богатия асортимент от диоптрични рамки и слънчеви очила. Поръчката през сайта става бързо и удобно с безплатна доставка над 50 лева и възможност за взимане на поръчката на място в магазина. 

Optika.bg ще ви изненада приятно не само с огромния си избор, но и с широкия си ценови диапазон и пакетни предложения за диоптрични очила. Възползвайте се от невероятните възможности, които оptika.bg ви предоставя и подарете на очите си здраве и комфорт!

Коментирай
Свободно време