Здраве и красота

3 лесни начина за стегнато дупе

29.09.2009г. / 18 47ч.
Аз жената
3 лесни начина за стегнато дупе

Ежедневието все ни притиска, непрекъснато изскачат нови и нови задачи, които не оставят никакво време за нас.
Все се получава така, че не можем да отскочим до фитнеса или пък да направим упражнения вкъщи. Но това не ви пречи да имате стегнато дупе, стига да се ограничавате малко в хапването и да правите тези три дейности (или поне една от тях), които ви предлагаме.

Три изключително лесни и достъпни начина, с които да се сдобием със секси дупе:

Ходене, средна скорост - горите от 170 до 350 калории (бързо темпо)
Най-лесно е да походим повече. Възползвайте се от все още хубавото време навън и се разхождайте. Забравете колата - ще спестите пари, а пък и тялото ви ще тренира. Ако пътувате с градски транспорт, слезте една спирка преди работа и повървете. Ще избегнете досадното задръстване и ще се освежите.

Качване на стълби - горите от 576 до 720 калории за един час, в зависимост от интензитета на упражнението и от килограмите ви. По-слабите жени изгарят по-малко калории, тъй като имат по-малко мазнини.
Забравете асансьора. Качвайте се по стълбите във входа при всяка възможност. Намерете малко свободно време и стягайте мускулите на краката и дупето с катерене на стълби. Ефектът е гарантиран.

Танци - от 280 до 370 калории за 60 минути, отново в зависимост от темпото, с което танцувате. Ако е на по-бърза музика, задължително ще се изпотите обилно и ще има по-голям ефект.
Пуснете си бърза и ритмична музика, увеличете уредбата и се понесете в танц. Не само ще ви освежи и тонизира, но и ще помогне за стягането на цялото ви тяло. Няма по-секси от красиво тяло в ритъма на танца.

Посочените калории, които може да се изразходят с тези дейности за време от 60 минути.
С един час ходене, танци или качване на стълби ще изразходите калориите от половин шоколад или голямо парче кекс :)

***
Лесни фитнес упражнения за жени
Защо не успяваме с диетите
Хранене през есента

Коментирай
14 rate up comment 0 rate down comment
Веси ( преди 11 години )
Знам и още един начин - много лесно упражнение: имитирайте сядане на края на стол (но не сядайте, а просто допирайте "д"-то си до него..). Това е упражнение, по препоръка на Кристина Димитрова - "Мис Дупе 2007" - бивша гимнастичка. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар