Здраве и красота

Отслабване без диети и глад!

06.10.2009г. / 20 32ч.
Аз жената
Отслабване без диети и глад!

Докато боледувах, бях наддала десетина килограма, усещах дискомфорт. Залежаването, застоялият начин на живот, който водех, поради спецификата на работното ми място, бяха се отразили на теглото ми. А както се знае свръхтеглото е натрупване на мастни депа и мазнини, които не са нищо друго, освен затлачени в организма необработени остатъчни храни. Те обикновено се предизвикват от вечерното хранене след 19 часа, когато се прочиства от токсини кръвта и стомаха не храносмила интензивно. И когато след такава вечеря си легнем, стомахът притиска сърцето, цяла нощ то горкото едва тупка, мъчи се да оцелее до сутринта. Това е една от причините за инфаркти и инсулти, за депресивни състояния и неврози. Следват вестибуларни смущения, страхови състояния, обострят се фобиите. Повече от тези състояния съм ги преживяла. И след стрес се отключва проблем с щитовидната жлеза.
След като направих първото шестдневно прочистване, отслабнах малко, едва 3-4 кг. Обяснимо е, защото имах проблем с щитовидната жлеза. Обикновено още при тридневното прочистване, в петък, събота и неделя се отслабва 2-3 килограма, а от понеделник организмът започва да изхвърля по килограм на ден. Това е, когато няма хормонални проблеми или нарушение на метаболизма – обмяната на веществата. Затова при хора с нарушена обмяна се стопяват едва 1-3 кг, до 3-4 кг за първия месец. Но при тях се включва веднага след захранването схемата “За трудно отслабване”, а след това тази “При блокаж на храносмилателната система”. Следват сезонните менюта, съпроводени с подходящи билкови отвари: чай за отслабване, от глухарче, гръмотрън, лазаркиня, цикория, царевична коса “Медо №5”, продукт, който е основен при отслабване без диети и глад, и за нормализиране на храносмилателния тракт, билковина с арония, с ленено семе, крем “Витасин”, “Лимони с Медо” с овесени ядки, “млечно жито”, останалите компоненти от програмите в продължение на три месеца.

Спазми в стомаха: да се направи така, че да се разтопи и изкара всичко непотребно от корема: мокра риза, всеки ден, компреси на корема, с отвара от трина, всеки ден кратко обвиване за разтапяне на чуждите вещества, горен и долен компрес, пълно студено измиване, ходене по мокри камъни или мокра трева, от време на време поливане на коленете. През четири седмици се редува: мокра риза кратко обвиване, през ден по едно от тези средства. Да се ходи бос.

Запек: който е болен от запек, при него не е болен само стомахът, а целият организъм. Трябва да се види в какво състояние са стомахът и червата. Ако са добре, значи тялото е здраво. Ако не работят добре, то предстои тежка болест, ако своевременно не се синхронизира работата на червата. Церенето започва с пиене на вода, но предпазливо и с мярка – пие се през половин час по лъжичка (глътка) вода между закуската и обяда, така и до вечеря. Освен това да се пие вода и когато човек е ожаднял. Вместо вода може да ползваме и отвари, например отвари от трънка цвят действат прекрасно; отвара от бъзов цвят разтоварва и стопява веществата в червата.

Всяка ферментация на дадена храна трябва да съответства на хранителния режим. Затова, когато правилно приемаме водата и плодовете, така, както описахме по-горе, на всеки четири часа и половина организмът ни като часовник се изчиства от остатъчните ферментирали храни. Не се допуска вторична болестотворна ферментация. Нерафинираните са баластни храни.

Друга храна, която бързо ферментира, колкото и да е чудно за незапознатите, е хлябът. Разбира се, пълнозърнестият хляб е за предпочитане, вече казахме защо, тъй като е баластна храна. Но от друга страна всеки хляб води до две основни аномалии: 1) събужда неизползваем ферментационен процес. Затова съветът ни е: ако искате да ядете хляб – препичайте го. Топлият, мек хляб е жива болест. Но ако решите все пак да не се лишавате от хляб, яжте го в много малки количества – филийка -две.

Най-добре е храната да се консумира натурално, без хляб, особено когато искаме да отслабнем. Така даваме възможност за свободно преминаване на поетата храна през храносмилателния тракт, а от друга страна организмът поема толкова хранителни вещества, колкото са му необходими.

Огромното количество храна застоява в организма. Съветът ни е: на дъното на чинийката по малко храна, разнообразна и питателна, непреварена, повече в сурово или полусурово състояние. На ядене по 150-250 мл храна общо. Гаранция за здраве и дълголетие!

Веднага след захранването спазвайте непременно правилните часове за хранене според Биологичния часовник: 9 часа закуска, от 12 до 13 – обяд, вечеря първия месец до 17 часа. След това преди 18 часа. Който трудно свиква с часовото хранене и в живота си е свикнал да си угажда вечер с късно хранене, и ако не сте в тежко състояние, ви препоръчваме компромисен вариант на допълнителни храни, които не ферментират и могат да се включат след 17 и след 19 часа.

Отслабнах без глад сБио ДАР
Излекувах алергия и хипертония

Галя Петрова е щастлива, че стопи без диети и глад 25 кг

Единствената програма за стопяване на килограмите, без диети и глад, ми помогна да се почувствам нов човек, защото организмът се пречиства. Излекувах тежък запек, задух, подагра. Бях с тегло над 100 кг, имах здравословни проблеми – хипертония, тежка алергия, едва дишах и не можех да изкачвам стълби. Посетих новооткрития магазин в нашия град. Усмихнатата специалистка Петя Дочева ми предложи билкова програма, започнах на шега.
Бях скептично настроена, защото съм използвала какво ли не, отслабвах временно и пак наддавах на килограми. Но сега още на 21-я ден свалих първите 10 кг и продължавах да отслабвам. И то без никакъв глад, без никакви лишения. Организмът ми се освобождаваше от излишното тегло. Билковите продукти даваха желания резултат. За месец и половина стопих без да гладувам излишните килограми. Личната ми лекарка също беше удивена от резултата, защото кръвното ми налягане е 120/80. Леко ми е на тялото и душата, защото отслабнах и се излекувах за около два месеца от здравословни проблеми, с които се боря цял живот. Отслабнах без да гладувам, вече не усещам панически глад, отказах цигарите и кафето с лекота.
Да, успях, защото в нашия град Варна дойдоха вълшебните продукти на “Био Дар”. Благодаря от сърце!

За консултации звънях на телефон (052)600 416 и 0899 781 900. Вече не наддавам на килограми. Щастлива съм!

Консултация и записване час за кабинет “Био Дар” в София:
02/ 983 21 50; 980 56 92
Делнични дни от 9 до 15 ч. Четвъртък и събота до 14 ч.
www.biodarmedo.com

* * *

Асен Стоянов: Нелечими досега заболявания вече се лекуват с интегративни методи
Курсът по лечебна релаксация помага на страдащите
Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм
Най-добрият лекар се познава по резултатите!
Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка
Жаждата за живот ми показа верния път
Лечение на миома без операция
Трайно природолечебно отслабване и лечение на алкохолизъм
Начинът на хранене разболява или лекува
Системата "Самолечител" ме спаси

Коментирай
32 rate up comment 0 rate down comment
мати ( преди 11 години )
пълни глупости.взех от тях какво ли не,за 120лева.медове,билки,надценка огромна,полза никаква.ще си искам парите обратно и се чудя къде да се оплача.билките са по 1лев в аптеката,в интернет пише за кое,какво
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
31 rate up comment 0 rate down comment
Надя ( преди 11 години )
Теменужка, не зопочвай самолечение. Консултирай се с диетолог! Ако операцията не е проблем, от сърце ти препоръчвам - запиши се на Йога, но при иснински йогин, като Тодор Захариев.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
33 rate up comment 0 rate down comment
Elka ( преди 11 години )
Какви са тези глупости с "мокри ризи и компреси" за проблеми със стомаха и червата? А това за запека е направо уникално ! Как може да пишете подобни неща и да ги рекламирате? Защо подвеждате хората? Вие знаете ли причините за наднорменото тегло и как може да се регулира теглото? Има една книжка "Ултраметаболзиъм" от д-р Хаймън. Прочетете я и вижте причините за килограмите , които се трупат.Изберете най-доброто от билки, диети, програми за отслабване.Аз също мога да ви предложа нещо много по- здравословно и ефикасно от написаното в тази публикация.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
33 rate up comment 0 rate down comment
Соня ( преди 11 години )
Звучи много добре и си казваш,че може би трябва да пробваш.Не твърдя,че не действа.Само ще посъветвам всеки който реши да започне, преди да закупи продуктите да се запознае добре със системата.Звучи лесно и просто - пиеш чайчета,ядеш здавословни храни,не стоиш гладен и т.н.Но не знам как една работеща жена може да изпълни програмата в този вид,който препоръчват.Ако е пенсионерка или в болнични и по цял ден си е вкъщи,може би би успяла.При всички положения се настройте един месец да живеете сякаш живота на друг човек.Аз имах неблагоразумието да не се запозная с програмата предварително и се доверих на консултантите и лекарката ,че не е трудно за изпълнение.Когато видях какво количество билки,медовини ,билковини и други неша ми приготвиха(на обща стойност към 160 лв,ама нали е за здравето)реагирах,че професята ми е такава ,че не мога да спазвам часовете на хранене и едва ли ще мога да си приготвям чайовете и другите неща ,след като работното ми време и място не го позволяват.Насреща ме успокоиха ,че изобщо не е толкова трудно.Просто си правя всичко сутринта и си го вземам на работа.Излезе обаче,че сокът трябва да е прясно изцеден,че някои от чайовете(общо 5 на брой) трябва да ги пия точно половин час преди хранене,което пък трябва да е в точно определени часове,а и през цялото време трябва да си хапвам "млечното жито" .В крайна сметка се оказа,че тръгвайки на работа аз трябваше да си нося 4 вида чай,5 вида билкови препарати,а в две бурканчета да си нося "млечното жито" и овесените ядки от които трябва си хапвам през цялия ден.Може би ако човек наистина има много тежки проблеми и не вижда никаква друга надежда ще успее.Аз не успях.Да не говорим,че когато вече вкъщи се запознах подробно с цялата програма,включително и захранването (там пък трябва непрекъснато да сте на пазар, за да имате подръка толкова продукти,а после да ги сготвите по дадени рецепти,които поне за мен са доста нестандартни и пак ще ми отнемат много от времето да ги приготвя),и като погледнах ступаните на масата всички неща,които трябваше да ям,пия,приемам и т.н.разбрах ,че изобщо не е така просто както ме убеждаваха.Наложи се първо да си направя списък и график кое е сутрин,кое по обед,кое по цял ден .Оказа се,че на гладно трябва да приема 2 вида чай плюс билковина,3 вида сироп,1 капсула от даден препарат ,пектин с билковина,ленено брашно,овесени трици с друг вид билковина , един вид капки и едно кремче.Честно да ви кажа пробвах,но се налагаше непрекъснато да си гледам списъка и да чета упътвания,кои чай колко се запарва и с коя точно билковина се приготвя.Общо взето целият ден трябваше да поглеждам кое кога се взема.Този ден си бях вкъщи и щях да се побъркам.Ако съм на работа повечето неща няма как да се случат.Така се отказах да продължа,защото иначе трябва само за това да мисля и да заживея живот,който не е моят. Бих искала още веднъж да кажа,че не твърдя ,че методът не работи.Но споделям моят опит,за да ви кажа:купете си книжката,запознайте се с всичко което ви чака,разпитайте повече преди да се втурнете като мен.На консултантите във Варна(аз ходих там)бих препоръчала наистина да подходят по индивидуално.И ако човекът насреща им обяснява,че едва ли ще може да изпълни програмата да не го засипват с продукти ,а да направят някакъв макар и не толкова ефективен,но приложим режим. Признавам,че вината е основно моя,че не разпитах и не се бях запознала с метода в подробности,а се доверих на това което прочетох в една публикация подобна на тази и това което пише в сайта им.Не повтаряйте моята грешка!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
31 rate up comment 0 rate down comment
Теменужка ( преди 11 години )
Искам вашият съвет- Тежа 92 кг,а съм висока 1.55.Чувствам се ужасно.Оперирана съм от жлъчка на 14.07.2009 г,имам камък и в бъбреците,страдам от упорит запек,които всяка вечер атакувам със зеления чай,години наред.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
31 rate up comment 0 rate down comment
anelia ( преди 11 години )
Аз не вярвам на хап4ета нито на компреси наи добре си се отслабва като се лишаваме от някои работи на първо място е слаткото. На втото е хляба ,можем да ядем хляб но в определени коли4ества,трябва да ядем много зърнени закуски и много плодове каквито и да са ,зелен4уци сашто можем да ядем .Можем да ядем ориз ,но без хляб наптимер или пак пшеница с орехи .И много други такива неща...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар