Козметика и грим

По-млада кожа и без бръчки – как?

Почувствайте невероятните регенериращи свойства на серия REGAL Skin Lux с растителни стволови клетки от Арган!

07.01.2013г. / 10 41ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Ние, Козметична Компания „Роза Импекс“, Ви предлагаме най-иновативното, най-доброто, с доказано действие и качество:

Серия против бръчки REGAL Skin Lux на основата на растителни стволови клетки от Арган.

Продуктите REGAL Skin Lux са изпитани върху доброволци. Клиничните тестове показват, че:

Значително намалява дълбочината на бръчките в областта „пачи крак“. Факт е, че тези бръчки са най-дълбоките и върху тях най-трудно се влияе с козметичен продукт.

Намаляват съществуващите бръчки с 26%.

Ефективно се стимулира регенерацията на дермалната съединителна тъкан, като така стимулират плътността на кожата.

Подпомага се възвръщането на еластичността на кожата.

Стяга и тонизира кожата.

Витализират и защитават дермалните стволови клетки, като така спомагат за бързото възпроизводство на здрава и млада кожа.

Всяка дама желае да е млада, красива, с перфектна кожа и самочувствие.

Медицината е открила лечение на много заболявания и за регенерация на организма. Едно от тях е чудодейното действие на стволовите клетки.

Стволовата клетка е клетка, която притежава способност да се дели (самообновява) за неопределен период от време, често дори през целия живот на даден организъм. При дадени условия или под въздействието на точно определени сигнали стволовата клетка може да се диференцира в различни типове клетки, изграждащи организма.

Снимка: REGAL Skin Lux

Нашите стволови клетки се получават от дървото Арган. Нараняват се кълнове от него, за да се предизвика образуването на наранена тъкан. В тази тъкан се натрупват стволови клетки. Тя прораства в специална течна среда. Тези клетки се екстрахират чрез масло и водоразтворими съставки чрез специална, патентована технология.

За да остане кожата в здраво състояние, тя трябва постоянно да се регенерира. Регенеративната способност зависи от стволовите клетки на кожата. Много изследвания са правени върху епидермалните стволови клетки, докато дермалните стволови клетки са идентифицирани през 2009 г. Дермата е средният слой на кожата и е отговорна за нейната здравина и еластичност и е също така мястото, където се формират бръчките.

PhytoCellTec™ са стволови клетки от Арганово дърво, което е едно от най-старите растения в природата. Чрез продуктите от серията REGAL Skin Lux, съдържащи растителните стволови клетки от Арган PhytoCellTec™, се подобрява регенериращата способност на дермалните стволови клетки и така се постига дълбоко подмладяване.

Продуктите от серията REGAL Skin Lux имат възможност, както да запазват, така и да витализират дермалните стволови клетки. По този начин не само се спомага за естествения възстановителен процес, но се премахват и съществуващите бръчки.

Тези продукти са подходящи и за дами, при които бръчките все още не са „факт“. Така те ще подпишат своята „гаранция“ за прекрасна, млада и перфектна кожа.

Насладете се на усещането да се докоснете до Извора на младостта чрез продуктите REGAL Skin Lux.

* Платена публикация.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Калина ( преди 11 години )