Козметика

5 тайни за красотата на французойките

Определено има още какво да научим

06.11.2014г. / 17 27ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Французойките са известни из целия свят със своята пословична красота и усет за мода.

Неслучайно те са се превърнали в символ и нарицателно за естественост, непринуденост, несравним чар и вроден стил.

Представяме ви 5-те тайни на французойките за красота, които самите те никога не биха разкрили... особено пред друга жена.

Тайна 1: Хидратация преди всичко

Горещо препоръчваме да пиете по една чаша вода преди да си легнете и да вмъкнете този навик като първото нещо, което правите сутрин. Това е една от най-разпространената практика на французойките за здрава кожа, коса и нокти.

Освен че работи за красотата, поемането на повече течности освобождава тялото от натрупаните токсини и контролира качването на излишни килограми.

Тайна 2: Добро кръвообращение

Истинската причина за красивата и блестяща кожа се крие в... студената вода. Знаем, че е неприятно на усещане, но студеният душ не намира своя еквивалент сред козметичните продукти.

Най-добрият вариант е да комбинирате първо горещ душ, с който да отворите порите и след това студен – за да ги затворите.

Тайна 3: Приемственост

Французойките са изключително добри във възприемането на утвърдени и изпитани във времето техники за красота. Добро качество е да се вслушвате в съветите за красота на вашите майки, защото те са част от наследството от техните майки и така през поколенията. В едно можете да бъдете сигурни – техните красиви техники със сигурност са утвърдени във времето и работят.

Свързани статии

Тайна 4: Вредите на слънцето

Ако оставим настрана различните течения, които минаха през годините, французойките не са големи фенове на тъмния шоколадов загар и определено осъзнават вредите на слънцето върху кожата.

Задължително е използването на слънцезащитен продукт, който да намали максимално влиянието и състаряването на кожата от опасните лъчи и изгаряния.

Тайна 5: Вечният стил

Ако има нещо, което е важно да заемем от козметичните тайни на французойките, то е, че няма нищо по-устойчиво от утвърдените вече класики. Стилната и добре оформена прическа подчертава естествената красота, а семплият грим винаги е най-добрият вариант.

Заложете на техниките за "отваряне" на окото, които лесно да постигнете с два пласта спирала и никога не забравяйте подходящо червило и точен цвят на фон дьо тена.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 9 години )
Тя навярно все още е тайна ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
бидон ( преди 9 години )
алоооооооо, ам коя е петата тайна бре, къде еееееее.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар