Козметика

Краят на тънките вежди

Радвайте се на плътност

03.08.2015г. / 11 40ч.
Криси Табачка
Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Тънките вежди никога не са били естетически издържани и често изострят чертите на лицето ни, карайки ни да изглеждаме агресивни и дори неестествени.

Ако това не са първите впечатления, които искате да оставите в хората, то определено имате нужда от лесните ни съвети, с които да се сбогувате с тънките рамки на очите.

Вместо това, ще се радвате на плътни и изглеждащи естествено вежди, които мигновено ще променят цялостния ви облик и дори излъчване.

Представяме ви лесните начини, с които да попълните веждите дотолкова, доколкото просто да поставите акцент върху магнетичния си поглед.

Ето какво да направите:

Свързани статии

Съвет 1

Маркирайте краищата на веждите си. В идеалния случай, вътрешната част трябва да бъде на една височина с външната част на носа.

Съвет 2

За външната точка, направете мислена линия от външния ъгъл на носа към външния ъгъл на вашето око. Веждата ви трябва да „лежи“ на същата линия. Можете да използвате четка или молив, за да следите линиите.

Съвет 3

Ако не можете да се справите с частта с „рисуването“, инвестирайте в шаблони, които се намират в по-големите вериги магазини. Те ще са ви от полза, ако искате да подчертаете веждите. Просто ги поставете и попълнете мястото.

Съвет 4

Ако искате по-силно очертани вежди, можете да се спрете на молив в същия цвят, в който са вашите косъмчета. За естествена визия, по-добре се спрете на прахообразни сенки.

Съвет 5

Не забравяйте да премахнете излишното количество сенки от четката, за да не прекалите с концентрацията на продукт на дадено място, а на друго да си личи, че е по-малко. Ако използвате молив, погрижете се да е добре подострен, за да можете да нанасяте прецизно.

Коментирай