Тя, звездата

Гергана Капзамалова: Мъжът до мен трябва да е амбициозен и непоколебим

Гери от „Женени от пръв поглед“ в откровено интервю за любовта, живота и малките големи ценности в него

28.07.2015г. / 18 27ч.
Илияна Николова
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Лъчезарната и красива Гергана Капзамалова е позната на широката аудитория от риалити формата „Женени от пръв поглед“. Тя и телевизионният й съпруг се разделиха, но както се казва – всяко зло за добро!

Гери вече е щастливо обвързана с ММА боеца Деян Топалски. Двамата се запознават още преди време, но преоткриват любовта си наскоро.

Ето какво разказа тя специално за читателите на Az-jenata.bg:

Коя е Гергана във вашите собствени очи?

Трудно е човек сам да се определи, но със сигурност мога да заявя, че съм усмихната и безкрайно позитивна.

Какво е за Вас любовта като понятие, като усещане, като блян?

Любовта е най-святото чувство, което човек изпитва. И нямам предвид единствено любовта между партньорите, а обичта между хората. Надявам се все повече да осъзнаваме, че най-важните неща в живота са уважението, доверието, състраданието и искреността в отношенията помежду ни.

Неотдавна срещнахте любовта. Бихте ли ни разказали как се преоткрихте с Деян? Стана ясно, че се познавате отпреди. Какво Ви накара да го погледнете с други очи?

Понякога, за да намери верния път, човек трябва да премине през много криволичещи пътеки, да преосмисли поведението си и да оцени хора, които с отношението си показват, че са откровени и те приемат такъв, какъвто си. И както обичам да казвам – всичко се случва в точно определения момент.


Всички определиха участието Ви в „Женени от пръв поглед“ като неуспешно. „Неуспехът“ за един означава урок за друг, според нас. Вие какво научихте от социалния експеримент, в който участвахте?

И в други интервюта съм казвала, че не приемам участието си във формата за неуспех, напротив. Срещите със специалистите и екипа ми помогнаха по-лесно да разбирам различното мнение и дори и да не съм съгласна с него, да уважавам решението и избора на другите. Търпението и толерантността също ескалираха с времето. Тук е мястото и да благодаря на целия екип, който беше с нас по време на снимките, за професионализма и коректността. Изключително готини и свежи.

Бихте ли участвали в друг подобен формат?

Обичам предизвикателствата, но по-скоро бих станала част от предаване, което е тип състезание, в което участниците разчитат на личните си качества.

От участието Ви пролича, че сте независима жена. Какви качества, според Вас, трябва да притежава една млада дама, за да е успешна и уверена в себе си?

Много е важно човек да има добро образование и желание да учи. За съжаление „купената“ диплома не те прави преуспял. Всяка жена трябва да бъде естествена в поведението си, да има ясни цели и начин как да ги постигне. Правилната самооценка и перфекционизмът също помагат по пътя към успеха.

А кои са значимите качества, които трябва да притежава мъжът до вас?

Най-важни са отношението, подкрепата, уважението, умението да изслушва и споделя. За да ме задържи, мъжът до мен трябва да е амбициозен, самоуверен и непоколебим в решенията си. Не мога да скрия, че и външният вид има решаваща роля. Разбира се общите интереси сближават и правят една връзка още по-устойчива.

Как се чувствате в сегашната си връзка?

Спокойна, щастлива и обичана.

Принцеса или мъжко момиче сте в любовта?

Непринудена.

Амбициозна жена ли сте?

Аз съм човек, който иска непрестанно да се самоусъвършенства и развива както в професионален, така и в личен план.

С какво се гордеете?

Горда съм, че съм българка. Обичам Родината си и въпреки всичко оставам тук. За да просъществуваме като народ, трябва да бъдем единни, безумие е, ако позволим след 50 години да бъдем малцинство.

С какво се занимавате в момента?

Регионален мениджър съм за популярна немска марка за дрехи, отговарям за 9 магазина в България. Харесвам работата си и влагам цялата си енергия и сърце.

Какво обичате да правите в свободното си време?


Тренировките са голямата ми страст още от малка, тренирам почти всеки ден. Обичам разходките в планината, както и да пътувам до различни кътчета на Земята, да се докосвам до други култури и традиции. Увличам се и по книги, свързани с психологията.

За какво мечтаете?

Колкото и наивно да звучи, мечтая да живеем в свят без завист, омраза, етническа нетърпимост и икономически дисбаланс.

Какво никога не бихте простили?

Лицемерие и лъжа.

Как, освен със спорт, поддържате фигурата си? Имате ли си любим ефективен хранителен режим?

Не спазвам диети, но обожавам морската храна. Най-сигурният начин човек да изглежда и да се чувства добре са тренировките.

Телевизионният формат Ви сближи със Светлана. Сработихте ли се като професионални партньори, а и като приятелки?

Светлето е прекрасен човек и изключителен професионалист. Да кажем, че се харесахме още на кастингите за предаването.

Как ще прекарате остатъка от лятото?

На 2-ри август Деян има мач на „Св. Влас“, след което сме решили да си починем няколко дни, събирайки слънчеви лъчи.

Бихте ли отправили пожелание към читателките на Az-jenata.bg?

Пожелавам им да бъдат живи и здрави, да следват мечтите си, да ценят малките жестове и най-важното да бъдат себе си.

Снимки: личен архив

Коментирай
0 rate up comment 5 rate down comment
анонимен ( преди 8 години )