Книги

Миньоните превземат и книжарниците!

„Пътят за Злодейкон“ - книга със стикери

31.08.2015г. / 11 05ч.
Илияна Николова
Корица: Издателство "Колибри"

Корица: Издателство "Колибри"

След като превзеха киносалоните, миньоните се приземяват в книжарниците! На 31 август излиза втората книжка с най-смехотворните анимационни герои! „Пътят за Злодейкон“ е невероятна изненада за почитателите на миньоните. Кевин, Стюарт и Боб тръгват на път към Злодейкон, международния събор на злодеи. Разбира се, целта им е да намерят най-проклетия жив господар. Готови ли сте да поемете на автостоп с шантавите си приятели? Чудесно, защото на страниците на тази книжка ви чакат страховити приключения. Да не забравяме и стикерите, тук те са в изобилие!

Историята на миньоните започва със зараждането на света. В началото са мънички едноклетъчни организми, но с течение на времето стават все по-големи и по-жълти. Имат една обща цел – да служат на най-злия господар. Без значение кой период от историята решите да посетите, няма как да не налетите на цяла тълпа от тези уникални жълти откачалки, които се забавляват по-добре от нас.

За Миньоните:

Миньоните са малки жълти създания, които обитават тази планета много преди нас. Имат различни имена - Дейв, Карл, Стюарт, Боб. Целта им е една: да служат на възможно най-проклетия господар. Но да намериш господар е лесно. Да задържиш господаря си жив - ето това е предизвикателство! А без господар животът им няма смисъл и те изпадат в депресия... Тогава един смел миньон на име Кевин решава, че ще намерят най-големия злодей, стига да се отправят на пътешествие!

Миньоните (на английски: Minions) е анимационен филм на „Illumination Entertainment“ (Илюминейшън Ентъртейнмънт), създаден в сътрудничество с „Universal Pictures“ (Юнивърсал Пикчърс), чиято премиера се състоя на 10 юли 2015 година. Съдържанието на книжките с новите анимационни звезди съответства на съдържанието на филма.

Обем: 16 стр

Цена: 5.90 лв

Издателство: Колибри

Коментирай