Reality/TV

Суперхрани с Джейми

Как да се храните така, че да живеете по-здравословно

09.02.2016г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: (C) Jamie Oliver Enterprises Ltd

Снимка: (C) Jamie Oliver Enterprises Ltd

От тази нова вълнуваща поредица ще разберете как да се храните така, че да живеете по-здравословно. Всяка седмица Джейми ще приготвя меню за деня – вкусни, съвършено балансирани и апетитни порции, които ще ви осигурят необходимата дневна дажба от полезни вещества.

За да се справи с новата си задача нашият любим готвач тръгва към държавите, където хората доказано живеят по-здравословно и по-дълго, и разкрива тайната на тяхното хранене. След това се връща във Великобритания и превръща новите си познания във вълнуващи и вдъхновяващи рецепти, които всеки би опитал. Не, в тази поредица не се говори за годжи бери и за напитки, приготвени от зеленолистни растения, нито за компромиси и отричане.

Предаването разказва за обикновените продукти, които, съчетани по определен начин, имат невероятен здравословен ефект. Показва ни триковете, с които да се наслаждаваме на храната, която обичаме. И ни помага да се чувстваме уверени, че правим най-доброто за телата и за семействата си.

Защото Джейми иска да промени начина, по който мислим за здравето си. Да ни убеди, че не е нужно да избираме между любовта към храната и любовта към живота. И да ни вдъхнови да правим малки стъпки по пътя към големите промени.

Не пропускайте „Суперхрани с Джейми“ от 15 февруари (понеделник), от 13:00 часа по 24Kitchen.

Коментирай
Свободно време