Reality/TV

Биляна Йотовска и Лео Бианки предизвикват MasterChef

Не пропускайте!

02.05.2016г. / 09 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  bTV

Снимка: bTV

Тази вечер от 21:30 часа кутията на MasterChef по bTV ще бъде по-висока от всякога и ще крие специална изненада – безкрайните крака и въображение на Биляна Йотовска. Майката – спортист и модел, изповядваща страст към кулинарията и принципите на здравословно детско хранене, ще избере продуктите, с които деветте най-добри хоби-готвачи в страната ще се борят за победа.

В поредното предизвикателство към титлата и наградата от 100 000 лева те трябва да демонстрират усет към вкуса и артистичното представяне на основно блюдо, въпреки ограниченията на диетичните продукти.

Възторжени възгласи и богата доза кулинарно вдъхновение ще поведат хоби-готвачите към битка на арената с продукти, съобразени с диетата на спортист – белтъци, овесени ядки, тахан, извара, аспержи, ядки, сушени плодове, лимонена трева, чия, сусам, ленено семе, червен картоф, спанак и чиролина. Жегата в кухнята ще се повиши не само за участниците, но и за Виктор, Петър и Андре с очакванията за здравословно гурме ястие на Биляна.

Свързани статии

След овациите за ястията, вдъхновени от Биляна Йотовска, тестът за креативност ще открие един най-колоритните телевизионни водещи и посланик на италианската гурме традиция в България – Лео Бианки. В тестът за креативност собственикът на ресторант ще предложи три алтернативи на паста пред хоби-готвачите – „лунни“ равиоли, болонски тортелини и канелони с рагу.

Коя пълнена паста ще излъчи претендента в битката за имунитет, дали съревнованието ще предизвика нечестна игра, колко „алденте“ е най-добрият вкус на Италия и кой ще създаде най-артистичната „чиния“ – гледайте тази вечер.

Снимка: bTV

Коментирай