Reality/TV

Сериалът „Това сме ние“ ще бъде черешката на тортата в програмата на FOX life

Вижте и трейлъра

26.10.2016г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Photographs © 2016 NBCUniversal Media, LLC. All rights reserved

Снимка: Photographs © 2016 NBCUniversal Media, LLC. All rights reserved

Трейлърът на новия премиерен сериал по FOX life „Това сме ние“, с оригинално заглавие „This Is Us“ (похвален и рядък случай на липса на преводаческа креативност), вече може да се гледа в интернет. И наистина, усещането е за истински човешки истории, в които всеки може да намери нещо от и за себе си. Да – това сме ние.

Обикновената, влюбена двойка Манди Мур („Незабравимата“) и Майло Вентимиля („Герои“, „Момичетата Гилмор“) е на път да се превърне в необикновено семейство с тризнаци. В историята се включват още фрустриран и неудовлетворен от работата си мъж на ръба, бореща се с килограмите дама и успешен бизнесмен с травма в миналото.

Но черешката на тортата (а тя не е само една, а са много и при това много важни) е фактът, че главните герои са родени на една и съща дата.

От информацията за сериала, която откриваме до момента, знаем също така, че в премиерния епизод ще има поразителна развръзка, която ще бъде едновременно с това и завръзка за историята по-нататък. Друг любопитен факт е това, че първоначалната идея за сценария е била той да се превърне във филм, но създателите бързо установяват, че подобен сюжет е толкова благодатен и наситен, че трудно би се побрал в час-два.

А ние, бъдещите зрители, можем да бъдем единствено доволни от това, тъй като ще можем да се наслаждаваме на историята в пълния ѝ потенциал. В „Това сме ние“ драмата и комедията са много фино преплетени. Създатели на сериала са сценаристът и режисьорите на „Оглупели от любов“.

Премиерата може да гледате на 27 октомври (четвъртък) от 22:00 ч. по FOX life.

<iframe frameborder="0" height="360" scrolling="no" src="http://video2.ibg.bg/iframer/91290" width="640"></iframe>

 

Коментирай