Reality/TV

Започва сериалът „Черните вълци“

Не пропускайте

24.10.2016г. / 13 10ч.
Аз жената
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Национална телевизия Bulgaria ON AIR стартира пълния с обрати сериал „Черните вълци“ – от 31 октомври всеки делничен ден в 19,50 часа. „Черните вълци“ ще потопи зрителите в трудната и спорна обстановка на петдесетте години на миналия век в гр. Ярославъл (на руски Ярославль), Русия. Животът на бившия сътрудник на съветските тайни служби Павел Хромов се преобръща внезапно – осъден е на осем години затвор за престъпление, което не е извършил.

Въпреки това Хромов излежава присъдата си докрай. След като се завръща в родния си град, е амбициран да разбере кой от колегите му го е натопил. Съдбата обаче му е подготвила нов удар – сестра му Лиза е убита от „Черните вълци“ – бандата, която държи в страх целия град.

Сега целта на Хромов се променя и отмъщението остава на заден план – той трябва да намери и да се пребори с групировката, както и да си възвърне предишната репутация, но ще успее ли – гледайте по Bulgaria ON AIR от 31 октомври.

Режисьор на „Черните вълци“ (Черные волки) от 2011 г. е Дмитрий Константинов. В ролите влизат Сергей Безруков, Александър Коршунов, Дарья Мороз, Владимир Юматов, Владимир Капустин (II), Александр Голубев, Алена Хмельницкая, Дмитрий Мухамадеев, Анатолий Кот.

Коментирай