Reality/TV

Гледайте анимационния сериал „Елена от Авалор“

Приказна история за малки и големи

29.11.2016г. / 16 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Disney

Снимка: Disney

Принцеси, вълшебства, кралства и истории без край. Всяко дете обича онези моменти, в които може да остане със своите смели мечти и любимите си филмчета. Време, в което и ние възрастните можем да се пренесем в един по-приятен и красив свят.

Почивните дни са тези, в които обикновено отделяме повече време на малките. Филмчетата са едни от приятните мигове, в които можем не само да разпуснем, но и да бъдем близо до децата. Подарете си приказни минути всеки уикенд от 11 часа с „Елена от Авалор“.

Новият анимационен сериал, който се излъчва по Disney Channel ще срещне малките с една необикновена принцеса. Принцеса Елена е положителен герой. Тя е мила и смела тийнейджърка, която успява да запази своето кралство Авалор от злите сили. Тъй като Елена е престолонаследничка, с помощта на своите приятели тя трябва да управлява, докато не порасне достатъчно, за да стане кралица.

Много приключения и премеждия има пред нея. Кои са останалите приказни герои, които ще видите в „Елена от Авалор“?

Благодарение на своите добри баба и дядо, Елена успява да се справи във всяко премеждие. Франциско и Луиза винаги са до своята внучка. Не бива да забравяме й Гейб, който е много верен приятел на принцесата, но и част от кралската гвардия.

Всяка приказка си има своя магьосник. В тази това е Матео. Е, той все се обучава, но със сигурност ще стане велик с магиите.

Принцеса Елена има и вярна приятелка в лицето на своята по-малка сестра принцеса Изабел, а Наоми е нейната най-добра приятелка.

И в тази невероятна приказна история има странни създания, които помагат на принцесата да успее в своите начинания.

Зузо е приказният дух, който свързва Елена със света на духовете, а Микс, Луна и Скайлър ще я научат как да управлява своето кралство.

Кой е вашият любим герой? Споделяме трейлър на „Елена от Авалор“, а малките зрители могат да го гледат всеки уикенд от 11 часа.

Снимки: Disney

Коментирай