Reality/TV

„Гласът на България“ стартира на 26 февруари с нов регламент

Видео дневници на Графа и неочаквани бекстейдж събития с Pavell & Venci Venc’ за феновете на шоуто

25.01.2017г. / 10 17ч.
Аз жената
Снимка: btv

Снимка: btv

Едни от най-популярните и успешни български музиканти – Владимир Ампов – Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев ще се впуснат в търсенето на новия „глас на България“ от 26 февруари по bTV. В последната неделя на най-краткия месец в годината, точно в 20.00 часа, зрителите ще станат свидетели на стартовата надпревара между менторите, които ще започнат сформирането на своите отбори само по слух в кастингите „на тъмно“.

Състезанието ще стане още по-горещо, когато менторите се включат в битката наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото предаване. А в четвърти сезон на „Гласът на България“ предизвикателствата са още по-големи, тъй като тази година шоуто ще е с нов регламент, ще бъдат включени и нови етапи, които ще предизвикат изненадващи обрати.

Промените във формата започват още в самото начало, когато по време на кастингите „на тъмно“ участниците няма да имат възможност да застанат очи в очи с треньорите, ако нито един от тях не е натиснал червения бутон.

Феновете на „Гласът на България“ ще имат и ексклузивен достъп зад кулисите на най-позитивното музикално шоу у нас с видео-дневници на Графа, а водещите Pavell & Venci Venc’, ще покажат на зрителите интересни кадри от бекстейджа и случки, които досега са оставали скрити. Екипът на предаването ще разкаже вълнуващи лични истории на участниците, които понякога ще разсмиват, а понякога ще разплакват зрителя.

Кой от треньорите първи ще събере своя отбор, кой от тях ще направи следващото голямо музикално откритие у нас и кой ще бъде участникът или дуетът, който ще спечели най-престижната музикална титла „Гласът на България“ и наградата от 50 000лв. предстои да разберем.

Коментирай
Свободно време