Reality/TV

Актьори стават жури в MasterChef

Коя актриса „ще уволни“ Анелия

13.03.2017г. / 15 33ч.
Аз жената
Снимка: btv

Снимка: btv

Във вторник от 21:00 часа по bTV два отбора хоби-готвачи ще се изправят един срещу друг с ножове и тигани, за да спечелят сетивата на специалните гости и да се приближат до мечтаната титла и голямата награда от 100 000 лева.

Капитаните трябва да оценят, че все по-силни играчи напускат играта, а летвата е качена много високо. Затова конфигурацията на отборите ще бъде от първостепенна важност. Chef Виктор Ангелов, Chef Андре Токев и chef Петър Михалчев ще дадат на кулинарните гладиатори нелеката задача да приготвят за 90 минути изумително основно ястие и десерт за 15 човека, които всички харесват. Хора с изтънчен вкус, които не се впечатляват лесно – любимите актьори от сериалите „Столичани в повече“ и „Скъпи наследници“.

Хоби-готвачите в кухнята на MasterChef ще трябва да съобразят менютата си с факта, че сред специалните гости има и вегетарианец, и веган. Сблъсък на силни характери и егота ще се конкурират с отборни, равноправни решения.

Бързината в склада ще е определяща, както и основните правила в кухнята за безкомпромисен ред и хигиена. Интересните избори на съотборници и продукти ще предопредели вътрешната конкуренция и усещането за липса на лидерство за сметка на „уравновесен“ артистизъм.

А когато в ресторанта влязат Любо Нейков и Стефани Кочева, Руслан Мъйнов и София Бобчева, Ненчо Илчев и Даяна Ханджиева, Милена Аврамова, Антоний Аргиров и Веселин Анчев, Лорина Камбурова и Веселин Калановски, Орлин Павлов, Койна Русева, Любомир Ковачев и Искра Донова, сърцата ще спрат, а амбицията за преминаване на границите на възможното ще избухне взривоопасно.

Дали капитаните ще изберат приятели или врагове, за да съставят по-добрия отбор, ще успеят ли претендентите за титлата MasterChef да „разплачат“ вегана Койна Русева, дали „селекционерството“ или управлението ще се окажат правилната стратегия и чий глас ще се чува най-ясно?

Коя актриса „ще уволни“ Анелия, колко лесно е да готвиш „веганско“ и какво ще поднесат на специалните си гости хоби-готвачите, зрителите ще видят във вторник от 21:00 часа.

Снимка: btv

Коментирай