Reality/TV

Евгени Минчев с критика към визията на политиците (видео)

Черпете с кюфтета, но не ги яжте

27.03.2017г. / 15 01ч.
Аз жената
Евгени Минчев. Снимка: Bulgaria ON AIR

Евгени Минчев. Снимка: Bulgaria ON AIR

Колкото са адекватни бебетата веднага след като са родени, толкова са адекватни и политиците ни, когато се срещат с избирателите. Такава оценка за предизборната кампания даде пиар експертът Евгени Минчев в предаването „Днес“ по България Он Ер.

Той разкритикува работата на политическите пиари, които според него са виновни за нелепия външен вид на политиците. Това според него ставало защото повечето съветници били назначени по приятелска линия, на ниска заплата и без компетенции.

Обясни, че за да бъдеш пиар или стилист не е като да отидеш на зъболекар. „Избираш пиар и му се доверяваш и колкото по-тежки са думите и е болезнено лечението, ти ще бъдеш излекуван“. Вижте останалата част от интервюто във видеото.

Евгени Минчев направи и бърз преглед на външния вид на водещите политици.

На лидера на БСП Корнелия Нинова, той препоръчва първо да отслабне, да смени фризьора и стилиста си. „Каня я на вечеря, за да ѝ обясня какво да махне от вида си, за да не прилича на червена бабичка. Ако вземем черно-бяла снимка на Цола Драгойчева и я сравним с тази на Корнелия – разлика няма.“, заключи оценката си Лорда.

Бойко Борисов е обран във визията си. Маниерите му са като на човек от народа и нищо друго не би му отивало, смята Минчев. В него обаче има естетическа революция и когато трябва да изглежда добре, знае как да се облече като европейски и западен политик.

За президента Румен Радев Минчев няма забележки. Такива обаче има към първата дама. Препоръча ѝ да изгори костюма от нощта на изборите.

Критика има и към лидера на Воля – Веселин Марешки – „Там трябва естетическа воля.“.

Съветва Цецка Цачева също да отслабне, да смени прическата си и шивача, който в момент а я обличал с дрехи тип „учителко любима, добър ден“.

И още един съвет към всички политици – да обличат дрехи, които са шити по техен размер, от скъпи платове и по често да разлистват световни модни списания.

„Черпете с кюфтета, но не ги яжте.“, апелира политиците Минчев.

Евгени Минчев не вярва на българските политици и затова не е гласувал. Иска обаче да е министър на транспорта, за да спре трамваите, които минавали покрай дома му. Ядосва се и на политическите обещания.

„Всички говорят за здравеопазване, но това не значи безплатни лекарства. Българинът яде евтина храна и плаща скъпи лекарства. Не пести пари за пътувания и почивка, а за черни дни и лечения“, коментира Минчев.

Според него хората само се оплакват, а не изискват промяна. „Не може да обещаваш високи заплати, които се равняват на закуската на някоя кифла или кифльо в хотел. Затова няма да гласувам.“

Евгени Минчев разказа и как миналата година, когато организирал българо-британски бал в Лондон, лично занесъл на бившия министър на икономиката Николина Ангелкова писмо, с което не искал пари, а само да са патрон на събитието.

От администрацията му обяснили, че до ден ще му отговорят. Отговор обаче няма и до днес. Евгени Минчев не се срамува, че е българин, когато пътува по света. Иска обаче да има закон, който да наказва родофобството.

Коментирай