Конкурсът приключи!

Благодарим на всички за участието!

А ето и печелившите:

Мирослава Дечева, София
Даниела Райкова, Горна Оряховица
К. Г., София

Дамите от София могат да дойдат всеки петък в офиса на Az-jenata.bg на ул. “Никола Славков” 41, ет. 3, ап. 26 междду 9 и 18 ч., за да получат наградите си, а на Даниела Райкова ще я изпратим по куриер.

Трите наградени разказа ще бъдат публикувани на страниците на Az-jenata.bg.

* * *

Амбициозна млада нюйоркчанка (Кристин Бел), преживяла любовно разочарование, предприема спонтанно пътуване до Рим, където вади вълшебни монети от фонтана на любовта, събуждайки страстта на онези, които са ги хвърлили: месарски магнат (Дани де Вито) уличен фокусник (Джон Хедър), художник (Уил Арнет) и нарцистичен модел (Дакс Шепърд). Но когато очарователен репортер (Джош Дюамел) започва да я преследва със същата страст, тя се пита дали този път любовта е истинска?
Една прекрасна или ужасна целувка може да покаже пътя на Бет към истинската любов и да спре всички тези комични ситуации, които я преследват в ежедневието. Защото хората, които вманиачено преследват вниманието й, омагьосани от магията на любовта, са повече от странни...

А всеки има своите странни случки и своите странни връзки. Хората покрай нас не престават да ни учудват с външен вид, начина, по който изразяват привързаността си, жестовете на романтика към нас. “Когато си в Рим” изобилства от такива комични ситуации, но с такива е пълно ежедневието ни.
Изпратете ни снимка и кратък текст, с които да опишете най-странния жест на любов, привързаност и романтика към вас от любимия – подарък, място за среща или напишете репликата, с която се е изразил.

Тези, може би умилителни жестове, ще ви донесат възможност да участвате в томболата за 3 бутилки от уникалното шампанско “Брут”!
Изпратете вашите предложения на e-mail registration@forumfilm.bg до 11 февруари 2010 г. Трите победителки ще бъдат обявени след 11 февруари 2010 г. на az-jenata.bg и ще получат уведомителни електронни писма.

Приложете в писмата си точните си две имена, адрес и възраст.

На участие в разпределението на наградите ще имат право само лица над 18 г. Моля, подайте вярна информация дали отговаряте на този критерий.