Меню

Тост сандвич на тиган

18 юни 2016 | 10:41 | Михаела Лазарова
5 от 6 гласа
Добави в любими
4 филии хляб
масло
4 парчета шунка
1 домат
няколко стръка пресен лук
настъргано сирене чедър или друго по ваш избор – 100 грама
дижонска горчица за намазване на хляба
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Намажете всяка филийка с малко масло и горчица. След това поставете парчетата шунка, настърганото сирене и нарязаните домати и лук. После намажете сандвича с малко масло от външната страна на филийките и го сложете в добре загрят тиган с незалепващо покритие.

Когато хлябът добие кафява хрупкава коричка и сиренето се разтопи, може да сервирате със сосове или гарнитура по ваш избор.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай