Меню

Салата с кисело зеле и бекон

5 февруари 2015 | 15:27 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
половин малка кисела зелка
2 домата
300 г бекон
2-3 чушки
1 глава лук
копър
зехтин, черен пипер
10 мин.

Продукти
Приготвяне

Нарежете бекона на дълги и тънки парчета и го запържете до леко златисто. Нарежете зелето като за салата, доматите, лука и чушките. Сложете ги в купа и добавете бекона, сол ако е необходимо, малко зехтин и черен пипер.

По желание добавете копър.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
4 rate up comment 1 rate down comment
Благодаря ( преди 9 години )
Съставките ги предпочитам отделно!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар