Меню

Печено пилешко с пармезанова коричка

24 ноември 2016 | 07:31 | Михаела Лазарова
5 от 4 гласа
Добави в любими
5 бр пилешки гърди без кожа
половин чаша зехтин
6 скилидки стрит чесън
2 чаши хлебни трохи или галета
2/3 чаша настърган пармезан
половин чаена лъжичка смлян черен пипер
50 мин.

  • Порции: 5

Продукти
Приготвяне

В широка купа смесете зехтина и стрития чесън. В друга купа комбинирайте сухите съставки. Потопете месото най-напред в зехтина, а след това го оваляйте добре в галетата. Поставете в тавичка върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай