Меню

Глазирани пилешки гърди

31 януари 2017 | 11:34 | Михаела Лазарова
2 от 1 гласа
Добави в любими
4 бр. пилешки гърди без кожа
сока на половин лимон
сол, черен пипер на вкус
4 скилидки чесън
6-7 супени лъжици мармалад от праскови
60 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

В купичка смесете сладкото, солта, лимоновия сок, стрития чесън и черния пипер. Разбъркайте добре и сложете пилешкото месо в тавичка с незалепващо покритие. Намажете филетата със сместа. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай