Меню

Бързи картофи с наденица и спанак

24 март 2015 | 11:55 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
6 средно големи картофа
3 бр пушена наденица
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 супена лъжица олио
2-3 стръка спанак
45 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете наденицата на кубчета или кръгчета. Обелете и почистете картофите. Нарежете ги на едри парчета. Загрейте олиото в дълбок тиган или тенджера. Запържете картофите и наденицата в загрятата мазнина, след това ги похлупете с капак и оставете да се задушат за около 20 минути.

Периодично разбърквайте, за да не загорят и да не се залепят.

Нарежете чушките. Добавете ги в тигана/тенджерата и задушете за още 5 минути. Накрая малко преди да свалите от огъня, добавете и листата спанак.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай