Меню

Бързи свински пържоли с гъби и лук

19 април 2015 | 15:20 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
4 свински пържоли
сол и черен пипер на вкус
щипка чесън на прах или на гранули
1 глава лук, нарязана
400 г пресни гъби, нарязани на филийки
кубче гъбен бульон
200 мл течна готварска сметана
40 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Овкусете свинското със солта, черния пипер, чесъна. В голям тиган запържете пържолите на средна температура. Добавете лука и гъбите. Запържете за около минута-две.

Смесете бульона със сметаната. Залейте месото със сместа. Покрийте с капак и намалете температурата. Нека покъкри, докато се сгъсти. След 20-25 минути би трябвало да е готово.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай