Меню

Печени кюфтенца с магданоз

16 февруари 2017 | 15:11 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г кайма смес

1 тиквичка

50 г галета

50 мл олио

1 щипка сол

2 щипки черен пипер

2 щипки чубрица

2 стръка пресен магданоз

1 яйце
60 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Тиквичката се настъргва на ситно. Отцежда се от водата и се слага в купа заедно с каймата. Смесете всички продукти с каймата и я омесете добре. С ръце оформете едри плоски кюфтета. Ако кюфтетата са прекалено лепкави, оваляйте ги в още малко галета. Подредете ги в намазнена тавичка и печете до готовност.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай