Свободно време

Звездите от "Здрач" пред раздяла?

24.06.2010г. / 09 51ч.
Аз жената
Звездите от "Здрач" пред раздяла?

Звездните актьори Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, които станаха популярни благодарение на вампирската сага "Здрач", са пред раздяла. С тази новина гръмнаха повечето таблоиди зад океана. Голямата любов между двамата се разгоря именно на снимачната площадка на кино поредицата "Здрач". Любимата филмова история на тийнейджърите направи от двамата млади актьори супер звезди, които биват неотлъчно следени от папараците.

Наскоро обаче медиите в САЩ гръмнаха с новината, че любовта на Робърт и Кристен е може би застрашена, тъй като актрисата се държала твърде странно за вкуса на британеца. Допълнителен смут внесе и конфузната ситуация на филмовите награди на MTV, където те спечелиха приза за най-добра екранна целувка. Но когато излязоха на сцената, за да получат статуетката си, вместо да се целунат подобаващо за категорията, в която са победител, Кристен се извърна и демонстративно отблъсна красивия си партньор. Дали това е медиен трик на изгряващите звезди или действително са пред раздяла, предстои да разберем. А дотогава ще им се радваме на голям екран, тъй като третата част от кино поредицата - "Здрач 3: Затъмнение" е с премиерна дата 2 юли у нас.

Специално за най-големите фенове на филма, клуб Ялта организира изложба на култови кадри от заснемането на трите излезли до момента серии.  За първи път у нас те могат да бъдат видяни от 29-ти юни до 4-ти юли. Изложбата ще бъде съпроводена с безплатни излъчвания на първите два филма от поредицата.

* * *

Български звезди пяха в Южния парк за „Живей активно“! 2010
„Мисия Лондон” събира похвали и критики
Не спирайте да вярвате в любовта

Коментирай