Свободно време

„Лечебният код“ – д-р Александър Лойд, д-р Бен Джонсън

21.04.2012г. / 13 26ч.
Аз жената
„Лечебният код“ – д-р Александър Лойд, д-р Бен Джонсън

Научните изследвания потвърждават, че 95 % от всички болести се дължат на стрес. ? Стресът доказано е в основата и на много други проблеми: пристрастяване, депресия, ниско самочувствие, провали във взаимоотношенията, в работата, в живота като цяло. ? Защо е толкова трудно да се справим с основният виновник за здравословните ни и лични проблеми? Отговорът е, че много често стресът е неосъзнат, заровен дълбоко в подсъзнанието ни, но въпреки това управляващ импулсите ни. Да стигнем до него и да деактивираме разрушителното му действие върху имунната ни система се оказва почти невъзможно: как да се борим с проблем, който дори не знаем, че съществува?

Стресът блокира естествените защитни средства на организма и така той става податлив на всякакви болестотворни вируси и бактерии.
Има ли някакво средство, което може да въздейства директно върху причината за всичките ни неразположения, болести и неуспехи? Според авторите на „Лечебният код“ – д-р Александър Лойд и д-р Бен Джонсън, проблемът със стреса може да бъде разрешен.
Лечебният код на д-р Лойд е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво – върху самия източник на болестта.

За авторите:
Д-р Александър Лойд има две докторски степени: по натуропатия и психология. Години наред той се бори да открие лечение за тежката депресия на съпругата си Трейси. В желанието си да й помогне, Лойд завършва психология и холистична медицина. Изпробва всякакви форми на терапия и нетрадиционна медицина, но без резултат. Един ден, когато бил особено разтревожен за влошеното състояние на жена си и се молил пламенно за нейното излекуване, той получил информацията за Лечебния код под формата на откровение. Д-р Лойд няма никакви претенции, че това е негово откритие, смята се само за посредник. Резултатите са поразителни: след 12 години на тежка депресия, съпругата му е излекувана в рамките на 24 часа. Следват стотици случаи на изцеляване от всякакви болести: рак, диабет, сърдечни заболявания и др. Този лечебен код помага също и при зависимости, емоционални и дори финансови проблеми. Оказва се, че това е един универсален лечебен код, който няма вредни странични ефекти, а резултатите са поразителни.
Д-р Бен Джонсън, съавтор на книгата, е доктор по традиционна и холистична медицина. Той има клиника за раково-болни в Атланта и работи с най-последните постижения в тази област, съчетавайки постиженията на традиционната и на алтернативната медицина, за постигане на максимални резултати.
Д-р Джонсън обаче е съвсем наясно, че помощта, която може да окаже на пациентите си, е само частична, защото лекува симптомите, но не може да премахне причините за болестта им. Той още по-ясно разбира ограниченията на съвременната медицина, когато самият той се разболява от нелечимото и фатално раково заболяване – АЛС (амиотрофична латерална склероза), която дава най-много 5 години живот. Макар и скептичен, д-р Бен Джонсън опитва лечебния код на д-р Лойд и резултатите са смайващи: след три месеца няма и следа от болестта. Бен Джонсън изоставя своята практика и се залавя да лекува с лечебния код на д-р Лойд и да изнася лекции по света, популяризирайки наученото. Той е единственият лекар, който е бил поканен да участва във филма Тайната.
Книгата „Лечебният код“ представлява амалгама от наука и духовност. Докато д-р Лойд дава мистичното откровение, родило Лечебния код, д-р Джонсън предлага научната обосновка защо той действа, опирайки се на последните постижения на квантовата физика, невробиологията и медицината.
Книгата е интересна и достъпна, тезите на авторите са логично и убедително защитени. Правата за „Лечебният код“ са продадени в 26 държави. Книгата е бестселър № 1 на най-голямата електронна книжарница „Амазон“ в 11 категории: „Здраве“, „Алтернативна медицина“, „Самопомощ“, „Лечение“, „Психология“ и др. Радва се на нестихващ читателски и медиен интерес. Авторите са желани събеседници в големи телевизии като:ABC, CBS, NBC, FOX. Те дават интервюта и за най-авторитетните издания – People, Time, USA Today и др.

За книгата:
Какво искате най-силно в живота си?
? Любов?
? Решение на здравословен проблем?
? Спокойствие?
? Постижение в област, в която винаги ви се е струвало, че имате по-големи възможности, отколкото досегашните ви резултати показват?
? Удовлетворение, което може да има хиляди различни форми?
Как можете да постигнете онова, което ви държи будни през нощта и кара сърцето ви да бие по-бързо?
През 2001 г. Александър Лойд открива механизъм, който премахва стреса – основния причинител на болестите в организма. Лечебният код действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система. Енергийното лечение е резултатно и без вредни странични ефекти и затова водещите умове в тази област смятат, че медицината на бъдещето ще се основава върху контролиране на енергиите на тялото.
Лечебният код на д-р Лойд е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво – върху самия източник на болестта. Въздействието му е не само много ефикасно, но и дълготрайно. Той е откритие за всички, които отчаяно търсят отговори на трудностите и предизвикателствата в ежедневието си.
„Лечебният код“ излага системата на д-р Лойд и разкрива начина, по който работи. Тя не е обикновена книга, а ключ към дадения ви от Бога лечителски потенциал.
Ако използвате инструментите, описани тук, ще можете да изпитате благотворното въздействие на истинската прошка, ще отхвърлите погрешните си схващания и ще решите проблемите на сърцето си, водещи до стрес, провали и физически заболявания. Ще се удивите от бързата и резултатна техника „Незабавен ефект“, с която за десет секунди ще елиминирате стреса и негативните емоции и ще увеличите енергията си за деня.
Резултатите са поразителни: хиляди хора постигат изцеление от „нелечими“ болести – рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Откъс:
* * *
Лечебните кодове в действие – разказите на хората, които са ги опитали*
Диабет
„От десет години съм инсулинозависим диабетик. Инжектирам си инсулин по четири пъти на ден. Започнаха обаче да се проявяват усложнения от диабета: в началото студени ръце и стъпала, после леки проблеми с очите, болки в краката, ставане по три-четири пъти на нощ, за да ходя до тоалетната, постоянна умора, раздразнителност и стрес.
Вероятно се питате какво е подобрението? Правя програмата от три седмици. Дотук болката в крака изчезна и чувствам краката си много по-леки, когато ходя по нагорнище. Промяната е огромна. Вече не ставам посред нощ, не чувствам умора. Усещам подобрение в стъпалата си, вече не са студени. Това, което всички в семейството ми забелязаха, бе, че раздразнителността ми е изчезнала. Сега съм много по-спокоен и не изпадам в стрес от най-малката дреболия. Дали съм се излекувал от диабета? На този етап бих казал „не, не още“. Но намалих количеството на инсулина, защото захарта ми спада. Изпълнявам Кодовете едва от четири седмици, а се чувствам по-добре, отколкото когато и да било през последните десет-петнайсет години“.

Стийв
* * *
Сколиоза и хронична болка
„Имам сколиоза от седемгодишна възраст и в продължение на пет години носех шини. Към двадесетата си година вече изпитвах хронични болки. Опитвах хиропрактика, йога, масажи, хранителни добавки и какво ли още не. Всичко помагаше само за кратко. Предполагам, че не успявах да се справя със стреса, който бе в основата на всички проблеми във вътрешния ми свят и определяше реакцията ми към всичко заобикалящо. Беше непоносимо. Но още първия път, когато опитах с Лечебен код, забелязах драматични резултати. Първо усетих дълбоко отпускане и чувство за покой. Болката изчезна от тялото ми и се почувствах по-лека, спокойна, фокусирана и гъвкава. Болките ме бяха измъчвали трийсет години, но сега вече ги няма.
Прилагам Лечебните кодове от два месеца и половина. Дробовете ми се пречистват, целият ми организъм изхвърля отровите, а гърбът ми се изправя. Някои от костите, засегнати от сколиозата, показват подобрение. Промяната е огромна! Преди работех само по три дни седмично, защото повече просто не можех и след това ми трябваха още три дни, за да се възстановя. Сега се прибирам след третия си работен ден за тази седмица и се чувствам превъзходно. Готова съм да се радвам на живота и ми се струва, че приемам стреса много по-различно. Благодаря ви за тази прекрасна техника за самолечение, д-р Лойд, и най-вече, че я споделяте с всички“.
Катрин
* * *
Травма на гърба и мигрена
„Получих лоша травма на гърба, след като вдигнах сандък с инструменти, за който знаех, че е прекалено тежък за мен. След няколко дни болките станаха непоносими и се разпространиха към крака ми. Ходих при двама различни хиропрактици, но не можаха да ми помогнат. Обадих се на лекарката си и тя ми предписа болкоуспокояващо лекарство и мускулен релаксант, след което ми назначи физиотерапия за шест седмици. Не помогна. Близка приятелка ми разказа за Лечебните кодове и аз ги поръчах. Бях готова да опитам всичко. Само след няколко дни вече чувствах, че се оправям, а след седмица болката напълно изчезна. Не можех да повярвам. Насърчих и съпруга си да опита, за да видим как ще му се отразят. Постигна известен ефект за мигрената си. Сега ги прилага за хипогликемията“.
Джойс
* * *
Силна болка (невралгия на троичния нерв)
„В продължение на осем години страдах от болки, причинени от състояние, наречено невралгия на троичния нерв. Това е изключително силна болка в лицето, която може да се отключи от ядене, говорене, миене на зъбите, докосване, дори от лек ветрец. Понякога изпитвах режеща болка и докато лежах абсолютно неподвижно. А дори когато болката я нямаше, живеех в постоянно очакване и страх от следващия пристъп.
Само две седмици, след като започнах да прилагам Лечебните кодове, усетих, че болката намалява – както като сила, така и като честота на пристъпите. След още една седмица имах цял ден и половина без болка. Болките започнаха постепенно да отслабват и да се разреждат. Минаха вече два месеца и мога да заявя, че през последната седмица не съм имала нито един пристъп. Това е удивително! Ще продължа да използвам Кодовете всеки ден до края на живота си! Благодаря ви на всички!“
Сара
* * *
Възстановяване на функциите години след операция
„Двамата със съпруга ми изпълняваме Лечебните кодове заедно от три месеца. Установихме, че не само се чувстваме по-добре като цяло, но и по-щастливи, по-открити и по-уверени отпреди. Дори след петдесет години брак все още има какво да учим и да правим заедно. Преди три и половина – четири години на съпруга ми му откриха рак. Наложи се да му направят сериозна операция на лявата половина на лицето, след което преживя и тежка лъчетерапия. Изгуби чувствителността си в тази част на лицето и способността да отделя слюнка, както и вкусовите си усещания до голяма степен. Сега всички те започват да се връщат. Вече има чувствителност в лявата страна на главата си, може да усеща вкуса на неща, които е забравил от години. Сухотата в устата започна да изчезва. И кълна ви се, на темето му расте коса! Лекарите казват, че подобрението се очаквало. Но с помощта на Лечебните кодове състоянието му е още по-добро и ние много се вълнуваме. Чувстваме се благословени“.
Мерилин
* * *
Изцеляване на емоциите и поведението (случай на пристрастяване)
„Знаех, че Лечебните кодове в началото са били използвани за решаване на емоционални проблеми и едва по-късно сте открили, че помагат и при физически. Лично аз ги взех за физически проблем. Иронията е, че колкото по-усърдно ги прилагам за физическия си проблем, толкова по-осезателно емоционално изцеление усещам. Посещавам чудесен терапевт и участвам в дванайсетстъпкова програма с група за подкрепа. Макар да знам, че те много са ми помогнали, Лечебните кодове превърнаха здравословното ми поведение от съзнателен мисловен процес в автоматичен. Това е съвършено ново ниво на свобода, за което изпитвам безкрайна благодарност“.
Джейми
* * *
Да не можеш да простиш
„Заминах сама на почивка на Източния бряг, далеч от съпруга си. Преди това бях започнала Лечебните кодове и те много ми бяха помогнали. Чувствах се по-добре като цяло, дори безкрайно въодушевена през голяма част от времето. Бях изпълнена с любов към всички. Изпитвах нови чувства към хората, на които гостувах. Виждах ги в нова светлина. От дълго време обаче не можех да простя на съпруга си. Оценявах негативните си емоции по отношение на него с „10“. Колкото повече наближаваше моментът да се върна у дома при него, толкова повече се терзаех. Реших да се фокусирам върху опрощението в съзнанието си. Когато се прибрах, двамата с мъжа ми седнахме да поговорим и негативните ми емоции се изпариха! Бях смаяна, защото от години вече смятах, че това е невъзможно. Проблемът сега е нулев“.
Тина
* * *
Страх от смъртта на родителите
„Дъщеря ми Келси е на десет години. Винаги се е чувствала несигурна. Постоянно имаше нужда от внимание и беше залепена за нас. В последните пет-шест месеца положението стана нетърпимо. Двамата със съпруга ми изчерпахме всичките си идеи, не знаехме какво да правим. Келси беше обсебена от мисълта за смъртта. Сънуваше кошмари, по цели нощи не можеше да заспи, през деня плачеше, не искаше да ходи на училище и като цяло се чувстваше ужасно, защото се страхуваше, че аз или баща й ще умрем.
Сестрата на съпруга ми ни насърчи да пробваме Лечебните кодове върху нея. Не бях сигурна как да го представя на Келси и се опитах да го направя по възможно най-простия начин. Тя изглеждаше много открита и аз я помолих да си представи една от картините, които я тревожат. Тя го направи, разплака се и я оцени с „10“. Избра истинните си твърдения и аз започнах да прилагам Лечебните кодове за спокойствие върху нея. Дишането й веднага се успокои. Боях се, че няма да стои мирно, защото обикновено е много неспокойна и подвижна. А тя напълно се отпусна. Когато приключихме, вече се чувстваше различно. Много се вълнувах. Каза, че картината [споменът] вече е почти на 0. Изглеждаше толкова щастлива! След това често ме молеше отново да го направим. Вече не вижда такива картини и се чувства прекрасно. Стана друго дете. Слава на Бога, че ни даде Лечебните кодове. Това беше истинско чудо“.
Сю
* * *
Безсъние
„Искам да кажа колко щастлива се чувствам с Кодовете. Навиците ми за сън почти веднага се промениха. През целия си живот съм страдала от безсъние, а ето че сега спя по-добре и по-дълбоко отвсякога. Продължавам да изпълнявам Кодовете и вярвам, че ще изцеля и другите си проблеми“.
Хели

Обем: 288 стр.
На книжния пазар от 30 март 2012 г.
ISBN: 978-954-26-1019-9
Корична цена: 11,95 лв.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай