Свободно време

Актрисата Маделин Стоу – властна, секси и лоша в „Отмъщението“ по Нова ТВ

Новият сериал тръгва на 18-и декември

12.12.2012г. / 12 15ч.
Аз жената
Актрисата Маделин Стоу – властна, секси и лоша в „Отмъщението“ по Нова ТВ

Сериал №1 в САЩ „Отмъщението“ ще се завърти в ефира на Нова ТВ от 18 декември 2012. В него блести една от най-утвърдените холивудски актриси Маделин Стоу, която зрителите ще видят като властна, лоша и изключително секси. За тази своя роля звездата от „Последния мохикан“ заслужено си печели номинация Златен глобус за най-добра актриса.

Номиниран за любима телевизионна драма от американските награди на публиката (People’s Choice Awards), „Отмъщението“ е най-хитовата американска продукция в момента. Сериалът се излъчва в общо 39 страни по целия свят, а кинокритиците го определят като най-пристрастяващата история на малкия екран.

Главната героиня е младата и обещаваща канадска актриса Емили ван Камп, известна с участието си в популярните „Братя и сестри“ и „Евърууд“. В центъра на „Отмъщението“ е нейната героиня Емили Торн, чиято история крие дълбоки тайни от миналото. Когато тя е още дете, баща й е осъден несправедливо на доживотен затвор, а причина за това става ужасяващ заговор срещу него. Години по-късно, Емили ще се завърне в Хемптънс с мисия – да унищожи хората, виновни за събитията в миналото й. В тази своя битка тя ще се изправи срещу най-големия си враг – кралицата на Хемптънс, Виктория Грейсън, изиграна чудесно от Маделин Стоу. Емили е готова на всичко, за да отмъсти, а Виктория – на всичко, за да запази положението си в обществото и да предпази своя син.

В актьорския състав на екрана ще видим още популярни лица, които българският зрител познава от заглавия като „Клюкарката“, „Самоличността на Борн“, „Събудих се на 30“, „Мисията невъзможна“ – това са Гейбриъл Ман, Джош Боуман, Хенри Крезни, Ашли Мадекуи, Конър Паоло и други.

Коментирай