Свободно време

Година на змията: каква ще е в любовта и работата

Какво ни вещае годината на змията в любовта и в професионален план

03.01.2013г. / 12 25ч.
Петя Зефирова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Китайският хороскоп за 2013 ни предлага много полезни съвети и още толкова изненади. За Змиите – личности, които принципно трудно смъкват гарда и отстъпват с мъка в ред ситуации, е дошъл моментът да се открехнат и да се научат да приемат външния свят повече като свой.

Змиите и любовта

Свързани статии

Независимо дали сте обвързани или не, препоръката е еднаква: бъдете по-отворени към останалите. Това не е непременно лесно, но и ежедневният труд за прехраната също не е лесен. Поемате рискове, защото знаете, че добрите резултати чакат добри обстоятелства, за да излязат наяве. Въпреки че на практика сте добри в спазването на този бизнес принцип, трудно го прилагате в личния си живот. Високият риск носи и високи постижения, затова за малко излезте от отбранителната позиция.

Според китайския хороскоп за 2013, трябва да се опитате да бъдете по-малко мнителни. Много често сте склонни да се съмнявате в близките си хора и използвате това, за да ги накарате да ви споделят нещо, което не искат. Много често няма да чуете това, което очаквате или искате да чуете, затова обмислете добре дали си струва съмненията.

Промените за вас през 2013 ще са малко, ако им позволите да си останат малко. Понякога планетите се нареждат и водят до промени независимо дали желаете или не. През 2013 това няма да се случи, но пък ще имате много възможности да поемете нещата в свои ръце и изходът ще зависи само от вас.

Змиите в професионален план

Ако искате да сте успешни в работата си през 2013-та, тогава трябва да разчитате на упоритостта си максимално. Може би ще сте готови да се хвърлите срещу течението и да пробвате нови неща, но това ще ви коства много усилия.

Възможно е да дойде момент, в който работата ви да ви се стори твърде смазваща и изискваща. Ако тогава решите, че трябва да напуснете, обмислете наново решението си и опитайте да го промените. Спомнете си през колко препятствия сте минали. Това е само поредното. Това, което на пръв поглед изглежда като проблем, който няма да бъде разрешен в близкото бъдеще, ще се окаже просто моментна спънка.

Както в личен план, така и в професионален емоционалното взаимодействие с околните ще е от голямо значение. Това не означава, че трябва да започнете да споделяте с колеги и шефове личните си проблеми, а че пасивната роля на „мълчащия“, която сте упражнявали досега, трябва да се превърне в „общуващия“. Със сигурност имате приятели, които познават една по-топла ваша страна. Извадете я на показ пред повече хора.

Коментирай