Свободно време

Бившият на Преслава и Мария Игнатова обра овациите в "Dancing Stars"

Пура, театър и политика в извънредния втори live спектакъл на Dancing Stars

13.03.2013г. / 16 31ч.
Аз жената
Петко Димитров и Яна Акимова в красив и елегантен дует.

Петко Димитров и Яна Акимова в красив и елегантен дует.

Актрисата Латинка Петрова превзе дансинга в ритъма на ча-ча-ча с партньора си Фил. Тя показа, че танцът може да е забавен, независимо от възрастта, важни са емоцията и артистизмът.

50 лицеви опори вкараха Ангел в добра спортна форма за новото танцово предизвикателство. Той с готовност замени Мойсей с красивата Дорина, за да танцуват с гласа на Шърли Беси на парчето „Big Spender“.

ТВ-водещият Део изненада публиката и журито с бляскаво изпълнение, което му спечели титлата „Крал на дансинга на вечерта“ и го прати начело в класацията в компанията на неговата очарователна партньорка Елена Добрикова.

Световният шампион по бокс Детелин Далаклиев имаше най-силната фен-поддръжка в лицето на своя отбор. Гладиаторът на ринга сподели, че в неговия спорт краката пазят главата, сега това ще трябва да се промени. Спонтанната изненада на вечерта бе малката му дъщеричка Мая, която поднесе красив букет на партньорката му Екатерина Драганова.

Изцяло в бяло, Капка Георгиева и Георги Ганев разкриха романтичната страна на политиката, танцувайки валс. Илиана Раева, оцени бившата половинка на Волен Сидеров като най-различната участничка в Dancing Stars, изпълнила сцената с много женственост, стил и аристократичност. Пред водещата Алекс, Капка Георгиева сподели, че в Dancing Stars тя чувства силната и искрена подкрепа на всички участници в шоуто и че се надява на такава подкрепа и в политиката.

Ко-водещата и лице на предаването „На кафе“ Зейнеб, влезе в кадър с нов ретро-имидж и високи токчета. Силното й смущение на сцената подсили нейния дамски чар и определено спечели симпатиите на публиката в залата, но журито доказа своята обективност и оцени недостатъчно артистичното й изпълнение с най-нисък резултат във временното класиране. Двете сложни технически поддръжки с партньора на Зейнеб, Петьо Стоянов, обаче бяха едно добро екипно начало на тяхната двойка.

Финалното изпълнение на пищния спектакъл снощи бе поверено на столичния плейбой Петко Димитров. Въпреки първоначалната оценка на треньорката му Яна, че той е непохватен, на сцената Петко взе ситуацията в свои ръце и с пура и усмивка им извоюва 3-то място в класирането за вечерта.

Тв водещите Ники Кънчев и Константин Вълков бяха сред гостите на live предаването, а Никол Станкулова следеше отблизо шоуто, към което след седмица ще се присъедини като водеща. Най-известните тризначки, демонстрираха своите Вяра, Надежда и Любов от първия ред в публиката, а шумна боксьорска агитка неуморно подкрепяше своя идол Детелин Далаклиев.

Кой ще се бори за оставане в шоуто и за кого бляскавата сцена ще стане мираж, очаквайте в петъчния live на Dancing Stars, 15 март.

Коментирай