Свободно време

Какъв мъж си търси звездата Нина Добрев?

И известните невинаги намират идеалния партньор

06.08.2013г. / 16 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Канадската актриса от български произход Нина Добрев отскоро е без гадже, след като се раздели с дългогодишния си партньор Иън Съмърхолдър. Поради тази причина тя признава, че е сама в интервю пред американското издание на Cosmopolitan, но пък усилено си търси ново гадже.

Свързани статии

24-годишната звезда от сериала "Дневниците на вампира" беше много влюбена във вече бившия си приятел Иън, толкова, че феновете им почти чуваха сватбените фанфари. Уви, връзката им приключи наскоро, а Добрев смело разкрива през изданието своите изисквания и предпочитания към мъжа, който ще я впечатли.

Да е умен, талантлив и разбира се, с чувство за хумор, казва тя.

"Може да има химия, може и да няма, но голяма част от нещата, които ме привличат са в ума и хумора на мъжа", споделя Нина. Освен това, актрисата не скрива, че за някои неща е традиционалистка и харесва, когато мъжът й отваря вратата например или пък държи сакото й.

"За някои неща съм малко старомодна, но за други пък мисля напредничаво". И все пак, мъжът, който ще грабне сърцето на една от най-обещаващите млади звезди в Холивуд трябва да е преди всичко мил и нежен, завършва Добрев.

Коментирай