Свободно време

Станка Златева победи във VIP Brother 2013!

И още подробности от финала на предаването

17.11.2013г. / 09 37ч.
Мария Дуковска
Станка Златева победи във VIP Brother 2013!

Късно снощи Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител в най-успешния и емоционален сезон на VIP Brother досега.

След цели два месеца, изпълнени с много незабравими и неописуеми емоции, през изминалата вечер България избра своя достоен шампион в лицето на олимпийската ни медалистка Станка Златева.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“ бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

През изминалата вечер Big Brother за последен път събуди най-дълбоките емоции във финалистите, показвайки им най-запомнящите моменти от престоя им в Къщата. По време на зрелищния финал, лайв студиото на VIP Brother 2013 се превърна в сцена за съквартирантите и техните звездни секунданти.

Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си към шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова.

Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Любимата звезда на България – Станка Златева и останалите съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“, пълен с незабравими емоции, много изненади и неочаквани моменти.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18-ти ноември, точно в 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите съквартиранти на Big Brother All Stars 2013.

Коментирай