Свободно време

Звездите градинари на Холивуд

Плюс една кралска особа

03.01.2014г. / 16 50ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Холивуд все повече заприличва на градинарско изложение! Няма шега! Знаменитостите са се превърнали в изкусни градинари и с радост показват творенията си в социалните мрежи. Предлагаме ви да разгледате някои от тях.

Опра Уинфри, освен изповедница на звездите е и кралица на градинарството! ТВ водещата се хвали често в социалните мрежи със снимки на градинарските си постижения! Ето я с домашно отгледано авокадо.

Зоуи Дешанел написа под снимката си, че тази тиква наистина е отгледана в градината й, колкото и невероятно да звучи това.

Талантливата Шакира сама отглежда собствените си чушки и патладжани! Предполагаме, че покрай сина си Милан певицата се стреми към по-здравословен начин на хранене, осигурявайки пресни зеленчуци за свежата семейна салата!

Дизайнерката Савана Милър е горда притежателка на скъпа градина в английската провинция.

Принц Чарлз е запален градинар от 25 години. Той развива и поддържа прекрасната си органична градина в Хайгроув.

Джулия Робъртс е изключително добре посветена в тайнствата на градинарското майсторство. Даже през 2008 година е била специален гост на Опра в Деня на Земята като е демонстрирала способностите си на живо пред зрителите. Браво, Джулс!

Джейк Гиленхал неведнъж е разказвал за любовта си към домашно отгледаната храна. Дори през миналата година той впусна звездната си енергия в един градинарски училищен проект.

Откъде ли Минди Колинг намира време за градината си измежду всички ангажименти, с които е затрупана? Покрай писането, продуцирането на собственото й шоу и снимките актрисата все пак намира време хем да поддържа, хем да снима творенията си!

Никол Кидман притежава перфектна зеленчукова градина във фермата си в Тенеси. В интервюта ледената красавица признава, че градинарството е любимото й хоби.

Шегаджийката Елън Дедженеръс е изкусна земеделка. През 2010 година тя участва в инициативата „Urban Farming“. Любимката на Америка сред водещите се шегува, че пее и танцува докато копае в градината си.

Снимки: Instagram, Reuters

Коментирай
Свободно време