Свободно време

„Скандал“ – всеки има своята тайна

Вълнуваща драма със заплетени истории и скандали

14.01.2014г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: FOX Life

Снимка: FOX Life

Всеки има своя тайна. Оливия Поуп (Кери Уошингтън) е посветила живота си на опазването на имиджа на политиците и елита на нацията. Тя се грижи тези тайни никога да не излязат наяве.

Оливия е уважавана, но всява страх у противниците си. Тя напуска работата си като медиен консултант на президента на САЩ, за да основе собствена компания за мениджмънт на риска.

Тя се надява да отвори нова страница в живота си – в професионален и личен план, но не успява напълно да скъса връзките с миналото. Постепенно става ясно, че служителите й, които са се специализирали в решаването на чуждите проблеми, не могат да решат проблемите, които са много по-неотложни – собствените си. Вече се носят слухове, че Оливия е любовница на президента.

Свързани статии

Белият дом и „Поуп и съдружници“ са изправени пред най-големия си скандал до този момент. Сформиран е изненадващ съюз, за да се излезе от кризата. Междувременно бащата на Оливия – Роуън няма да се спре пред нищо, за да постигне своето, и никой, дори Оливия, не може да застане на пътя му.

Актьорският състав, който ще видите в драмата е:

  • Кери Уошингтън като Оливия Поуп
  • Кълъмбъс Шорт като Харисън Райт
  • Дарби Стенчфийлд като Аби Уилън
  • Кейти Лоус като Куин Пъркинс
  • Джеф Пери като Сайръс
  • БийнТони Голдуин като президент Фицджералд Гранд

Не пропускайте „Скандал“ – сезон 3 от 19 февруари, сряда от 20:55 часа по телевизия FOX Life, премиера за България.

Снимка: FOX Life

Коментирай