Свободно време

Звездните тоалети на наградите „Златен глобус“

Много блясък и красота за поредна година на червения килим

13.01.2014г. / 10 36ч.
Михаела Лазарова
Леонардо Ди Каприо. Снимка: Reuters

Леонардо Ди Каприо. Снимка: Reuters

Преди няколко часа приключи 71-ата церемония по връчването на наградите „Златен глобус“, която се проведе в Лос Анджелис. Червеният килим събра за поредна година едни от най-известните имена в шоубизнеса. Невероятни тоалети, прически и стил показаха Леонардио ди Каприо, Зои Золанда, Джулия Робъртс и много други.

Статуетките тази година отидоха при:

Филмът „12 години в робство“ спечели „Златен глобус“ за най-добра драма – най-високото отличие на годишните награди за кино и телевизия, връчвани от Асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд, предаде Ройтерс.

Филмът на режисьора Стив Маккуин разказва действителната история на свободен чернокож мъж, отвлечен и продаден в робство в Америка във времето преди Гражданската война, пише БТА.

В категорията за най-добра комедия или мюзикъл, отличието отиде при продукцията „Американска схема“.

Филмът на режисьора Дейвид Ръсел с участието на Крисчън Бейл и Ейми Адамс разказва историята на измамници от 70-те години на 20 век, станали информатори на ФБР, които да му помогнат да хване политици, замесени в корупционна схема.

„Бруклин 9-9“ беше награден със „Златен глобус“ за най-добър комедиен сериал, а Алфонсо Куарон беше отличен за най-добър режисьор за филма „Гравитация“, съобщи Асошиейтед прес.

„Златен глобус“ за най-добър чуждоезичен филм спечели „Великата красота“ на режисьора Паоло Сорентино.

Леонардо ди Каприо спечели „Златен глобус“ за най-добър актьор в комедия или мюзикъл за ролята си във „Вълкът от Уолстрийт“.

За най-добър актьор в телевизионен филм или минисериал беше награден Майкъл Дъглас за ролята си в „Зад свещника“.

„Златен глобус“ за най-добър актьор в комедиен сериал получи Анди Самбърг за ролята си в „Бруклин 9-9“. Филмите „В обувките на Сатаната“ и „Зад свещника“ спечелиха „Златен глобус“ съответно за най-добър драматичен сериал и за най-добър минисериал, съобщи ИТАР-ТАСС.

Свързани статии

Елизабет Мос беше удостоена със „Златен глобус“ за най-добра актриса в телевизионен филм или минисериал за ролята си във „Върхът на езерото“.

Брайън Кранстън получи „Златен глобус“ за най-добър актьор в драматичен сериал за ролята си във „В обувките на Сатаната“.

Ейми Адамс спечели „Златен глобус“ за най-добра актриса в комедия или мюзикъл за ролята си в „Американска схема“.

Робин Райт получи „Златен глобус“ за най-добра актриса в драматичен сериал за ролята си в „Къща от карти“.

Джаред Лето беше награден със „Златен глобус“ за най-добър поддържащ актьор за ролята си в „Даласки клуб на клиентите“.

Първият „Златен глобус“ отиде пък в ръцете на Дженифър Лорънс. Актрисата взе отличието за най-добра поддържаща роля в „Американска схема“.

В категорията за най-добра актриса в драма бе отличена Кейт Бланшет за изпълнението й в „Син жасмин“ на Уди Алън.

Разгледайте галерията ни със снимки на едни от най-красивите звездни тоалети на церемонията.

Снимки: Reuters

Източник: Dnes.bg

Коментирай