Свободно време

Филми, които не бива да пропускате да гледате през 2014 (видео)

За всички, които обичат киното

15.01.2014г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Преди часове бяха раздадени 71-ите награди „Златен глобус“. В началото на годината и след звездния блясък обръщаме внимание на едни от най-забележителните ленти, които ще имаме възможност да гледаме на големия екран през 2014 година.

Невероятни ефекти, костюми, актьорска игра и режисура ще съберат киноманите в киносалоните. Вижте кои са едни от най-добрите филми, които не бива да пропускате да гледате.

Свързани статии

„Вълкът от Уолстрийт“ – смазващият шедьовър на Мартин Скорсезе. В главната роля ще видите Леонардо ди Каприо, който взе и златна статуетка на тазгодишните награди „Златен глобус“ за невероятната си игра. Във филма му партнират Джон Фавро, Матю Макконъхи, Марго Роби, Джона Хил.

 

„Господарка на злото“

Филм на Дисни с участието на Анджелина Джоли в ролята на Злодейда, която е красива и невинна млада жена с прекрасни черни крила. Приказно фентъзи, в което ще имате възможност да видите не само Джоли, но и нейната 5-годишна дъщеря Вивиан. Премиерата на лентата у нас се очаква да бъде на 30 май.

„X-Мен: Дни на отминалото бъдеще“ определено е една от най-скъпите продукции за 2014 година, с бюджет от 250 милиона долара. Рекламните кампании за филма стартираха седмици по-рано. В звездния актьорски състав ще видите още Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендер, Дженифър Лоурънс, Хю Джакман, Йън Маккелън, Патрик Стюарт и други. Датата на премиерата у нас е 23 май.

„Невероятният Спайдър-мен 2, чиято премиера се очаква да бъде на 2 май ще ви предложи много ефекти и невероятната игра на Андрю Гарфилд и Ема Стоун.

„Ной“ – филм на режисьора Дарън Аронофски. Епичен библейски филм с участието на Ръсел Кроу, Дженифър Конъли, Антъни Хопкинс, Ема Уотсън и Логан Лерман. Премиерата за България се очаква на 28 март.

The Monuments Men след като бе предвиден да излезе през 2013 година, филмът най-сетне ще зарадва киноманите със звезден актьорски състав. Очаквайте Джордж Клуни, Мат Деймън, Джон Гудман, Бил Мъри и други.

Коментирай