Свободно време

Сериалът „Птиците умират сами“ се завръща на екран

Поредицата, станала любима на целия свят, се завръща по Нова ТВ с епизоди през уикенда от 12.00 часа

14.01.2014г. / 17 15ч.
Мария Дуковска
Сериалът „Птиците умират сами“ се завръща на екран

Емблематичните киновеличия Ричард Чембърлейн, Рейчъл Уорд и Барбара Стенуик ще се съберат отново на малкия екран, за да се превъплътят в любимите екранни образи на милиони зрители по света – в една от най-завладяващите романтични истории, станала любима на няколко поколения зрители, както в България, така и по целия свят. Това ще се случи още тази седмица, в известната телевизионна поредица „Птиците умират сами“, в неделя, 19 януари, точно в 12 часа по Нова ТВ.

Шест награди Еми и четири Златни глобуса са само част от признанията за „Птиците умират сами“ и екранизацията на едноименния бестселър на австралийската писателка Колийн Маккълоу. От тази седмица в ефира ще видим историята за семейство Клири и тяхната млада и красива дъщеря, която се влюбва в очарователния свещеник Ралф дьо Брикасар.

Интересна подробност за продукцията е, че въпреки че действието в сериала се развива в Австралия, снимките на „Птиците умират сами“ се провеждат изцяло на територията на САЩ, като част от сцените са заснети в южната част на Калифорния, а някои дори на най-стария от Хавайските острови, Кауай. Тази неделя кралят на телевизионните минисериали Ричард Чембърлейн ще се превъплъти в кожата на отец Ралф де Брикасар, а като негов екранен партньор в лентата ще видим още една знаменитост – Кристофър Плъмър, когото вестник New York Times нарича: „най-внушителният актьор на Северна Америка“.

Свързани статии

Една от най-важните личности на снимачната площадка на сериала е и прекрасната Рейчъл Уорд, без която любовната история между Меги и Ралф нямаше да бъде толкова истинска и драматична. Именно на снимачната площадка, преди години, чаровната актриса среща и своята половинка Брайън Браун, единственият актьор в „Птиците умират сами“ от австралийски произход.

Какво се случва с лицата от известната поредица днес?

Освен че се радва на любовта и на милиони почитателки по целия свят, днес Ричард Чембърлейн живее на хавайския остров Оаху. Неговата екранна партньорка Рейчъл Уорд се намира в Австралия, където продължава да работи като актриса, сценарист и режисьор. Противно на сюжета, в истинския живот Рейчъл Уорд и актьорът Браян Браун са щастливо женени и имат три деца.

„Птиците умират сами“ – от 19 януари с епизоди събота и неделя от 12.00 часа.

Коментирай
Свободно време