Свободно време

Шоуто „Като две капки вода“ се завръща в ефир

Звездите отново ще ни радват с имитации

15.01.2014г. / 12 56ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Като две капки вода"

Снимка: "Като две капки вода"

Тази пролет едно от най-колоритните и забавни предавания в българския ефир „Като две капки вода“ излиза на бис – с нов сезон, нови звезди и предизвикателства.

Един от най-популярните формати на холандската компания Endemol, пожънал успех у нас през пролетта на 2013, ще се завърне, за да ни направи свидетели на нови вълнуващи музикални превъплъщения на някои от любимите български актьори, певци и лица от шоубизнеса.

Задачата на нова порция знаменитости през тази пролет вече е добре позната – да се превъплътят в образа на световни музикални звезди – да заслепят с визията си и с поведението си на сцената, като максимално се доближат до тях и докажат, че са като две капки вода. Препятствия обаче няма да липсват, а екипът на шоуто обещава стотици нови и креативни предизвикателства на екрана.

Свързани статии

Продуцент на продукцията отново ще бъде Global Films. През лятото на 2013 първият победител в „Като две капки вода“ стана талантливият Рафи, като той спечели чисто нов автомобил от предаването.

Награди и признания за останалите ослепителни участници на сцената също имаше, като сред най-оригиналните бяха „Мис Еволюция“ за Диана Любенова, „Мистър Хамелеон“ за Алексей Кожухаров и приз за най-добра трансформация за Стефан Рядков.

На финала на първия сезон на „Като две капки вода“ чаровната актриса Милица Гладнишка получи утешителна награда – да бъде гост-жури в следващия сезон на шоуто. Дали Милица е приела поканата на продуцентите и ще има възможност да се включи в новото издание на предаването, ще разберем съвсем скоро.

Коментирай