Свободно време

Константин се раздели със 150 000 лева

Певецът замени лъскавото си Ламборгини за японски автомобил

16.01.2014г. / 11 39ч.
Аз жената
Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

Нов скандален персонаж с кодово име Мис Таен агент, ще се появи в събота, 18-ти януари, от 22:30 часа в предаването „Поверително от NL“. Самоличността й ще остане тайна, тъй като ще действа под прикритие по следите на известните. Мисията й ще бъде да разнищва всички скандали, да търси доказателства, свидетели и улики.

В предаването тази събота клюкарката Лиляна ще разкрие истината за случилото се с нея през тази седмица. „В момента се води полицейско разследване по жалбата, която подадох в полицията след неприятния инцидент с мен. Аз самата нямам никакви телесни повреди.

Според хипотезите на мои приятели не е изключено нападението да е свързано с ролята ми на клюкарка в „Поверително от NL“, коментира Лили.

Най-коментираният телевизионен таблоид ще излъчи втората, нецензурирана част на интервюто на двете риалити звезди, запознали се пред камерата на „Поверително от NL“ – Пацо и Пенка. За секса, романтиката, клюките, лъжите, образованието и първия път – Пацо не се срамува да пита, а Пенка не се свени да бъде откровена.

„Не бих си сложила силикон. Достатъчно са ми хубави гърдите – призна кандидатката за слава Пенка пред вечния ерген от Гълъбово и допълни: „Ако гаджето ми плати за импланти, бих си сложила. Що се отнася до мъжката гордост – размерът за мен няма значение“.

Свързани статии

Папараците на Николета Лозанова тръгнаха по петите на Мариан Кюрпанов. Моделът бе провъзгласен за модна икона на 2013, което го прави желан гост на всички светски партита и лесна мишена за проследяване.

Бдителният екип на най-коментираната водеща в ефира се ориентира по кафявото сако, с което Кюрпанов неизменно присъства на всяко събитие. Модната икона ще блесне в едно от най-забележителните стилови превъплъщения, разкрит в архивни кадри, с които разполага само Николета Лозанова.

Тази събота в „Поверително от NL“ Джийсън Брад Люис ще разкрие истината за това бил ли е жертва на хулиганство. Наистина ли е бил нападнат и свързано ли е това със заплахите, които Георги, приятелят на Златка Райкова, отправи към екстравагантния изпълнител. Папараците на Николета Лозанова ще покажат и най-интересното от рождения ден на Русата Златка.

Фолк певецът Константин замени лъскавото оранжево Ламборгини с нов японски автомобил в стил „Бързи и яростни“. За целта изпълнителят се раздели с фантастичната сума от над 150 000 лева. Какво му попречи да се прибере с новата придобивка и кой му помага да се придвижи по-бързо? Ще разберат само зрителите на предаването.

Коментирай