Свободно време

Концерт и вечеря с Пласидо Доминго за 450 лева

Оперният певец пристига в България заедно със съпругата си

23.01.2014г. / 14 29ч.
Мария Дуковска
Концерт и вечеря с Пласидо Доминго за 450 лева

Един от най-великите и влиятелни световни артисти за всички времена, неповторимият тенор и кралят на операта Пласидо Доминго идва за своя първи концерт в България на 14 февруари 2014, по покана на Balkan Entertainment.

Маестро Доминго пристига в страната ни четири дни по-рано за репетиции с музикантите от Софийска Филхармония под диригентството на Жорди Бернасер. На 11-ти февруари вечерта с чартърен полет от Валенсия, в София заедно с Пласидо Доминго ще кацнат и неговата съпруга Марта Орнелас, която много често го придружава при пътуванията му, диригентът Жорди Бернасер и неговият асистент Николас Марко, както и двете сопрано певици, които ще се изявят на сцената в София заедно с маестрото – Вирджиния Тола и Микаела Оесте.

Програмата на концерта ще бъде от две части и ще включва както оперни арии от любими композитори на Пласидо Доминго, така и популярни сарсуели, части от оперети и мюзикъли. Заедно с антракта концертът ще продължи повече от два часа и половина.

Свързани статии

Промоутърът на събитието подготвя и специална ексклузивна оферта за още по-неповторимо изживяване на празника на влюбените. Най-запалените фенове на знаменития тенор ще могат да заведат любимите си хора на една бутикова вечеря с присъствието на самия маестро Доминго след края на концерта му в специално организирана за целта зона в зала „Арена Армеец“.

От 24 януари (петък), в продажба в мрежата на Eventim.bg ще бъдат пуснати ограничено количество ВИП пакети, които включват билет за концерта от най-високата ценова категория и пропуск за специалната вечеря с присъствието на Пласидо Доминго. ВИП феновете, които закупят пропуск за вечерята, веднага след шоуто, ще получат и много специален подарък – постер за концерта и компактдиск с подписа на Пласидо Доминго. Цената на ВИП пакета е 450лв.

Денят на влюбените тази година ще бъде истинско обяснение в любов: към изкуството и към музикалния гений и талант! Подарете си един незабравим празник!

Билети: в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Коментирай